...

BRUEP с ovenrijes: Образът на Наталия Oredovoy падна до Folloves да не вкус

Наталия Рудова – 37-годишна руска актриса. Най-голямата слава доведе роля в телевизионния сериал „Tatiana Day“. В своята Instagram тя периодично публикува свежи снимки за феновете – на комплименти от тях актриса са свикнали, но вземат под внимание критиките им?

BRUEP с ovenrijes: Образът на Наталия Oredovoy падна до Folloves да не вкус

– Байм бебе, облечен като Нишчебход – коментира актрисата на лъка си

Рудова реши да „опитате“ нов образ на себе си, това е просто изправено пред критика. Актриса, поставена на мини-топ, допускат бюст, широки високо модерни дънки и черно яке.

„Бейб вряща вода, облечена като носбход. Бебето при стил, но няма нищо почти нищо … „, – подписал пост Наташа.

BRUEP с ovenrijes: Образът на Наталия Oredovoy падна до Folloves да не вкус

Момичето също попита в Follovover, какъв стил на дрехите предпочитат, но този въпрос, приет, повечето от тях се интересуват от причината, по своето мнение, имиджа на актрисата.

„Няма думи …“, „аз също получавам дънки в дядо ми!“Браун с opvenizyz, якето разглежда всички“, „наистина искам да видя чистокръвния Наталия, какво е във филми, а не дворният цар“, коментираха Фоловерите.

Очевидно феновете не харесват нов образ на руда и се надяват, че е създадена само за снимка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Georgieva

    Наталия Ордовой видимо е загубила популярността си, но защо хората вече не я харесват? Може би тя направи нещо, което не беше по вкуса на публиката? Или има някакви други причини? Бих искал да разбера повече информация относно това.

    Отговор
Добавяне на коментари