...

Стой, страхувайки се: образът на руската полиция вдъхнови грузинския дизайнер, за да създаде необичайна колекция

Кой би си помислил, че купуват и направо върху емоциите, формата на руската полиция би била толкова привлекателна за Couturier? Но фактът остава факт – Париж видя странна и необичайна колекция от дрехи, които доведоха до столицата на Франция до Парижката седмица на модния дизайнер от Грузия.

Стой, страхувайки се: образът на руската полиция вдъхнови грузинския дизайнер, за да създаде необичайна колекцияСтой, страхувайки се: образът на руската полиция вдъхнови грузинския дизайнер, за да създаде необичайна колекция

Момичета и млади мъже преминаха на подиума в дрехите Незабавно напомни на всички от униформата на руските пазачи на поръчката. И това може да бъде скандал, но не. Причина за банално – на фона на масовите протести на Тбилиси в Тбилиси Тънък причиняващ скърцане на мода и специфичен моден дизайнер остава почти незабелязан.

И само модни експерти бяха изненадани да забелязаха, че под формата на руската полиция, разбира се, „има нещо“.

Колекцията на колекцията се нарича шокиращо и места абсурдно.

Формата на правоприлагането на правоприлагането на правоприлагането не се е променила за дълги десетилетия. Последната промяна на тенденцията в униформата на милиционера се е случила през 2011 г., когато законът „на полицията“ е приет и самите полицаи стават полиция.

Стой, страхувайки се: образът на руската полиция вдъхнови грузинския дизайнер, за да създаде необичайна колекцияСтой, страхувайки се: образът на руската полиция вдъхнови грузинския дизайнер, за да създаде необичайна колекция

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Georgieva

    Здравейте! Интересува ме, каква е историята зад колекцията на грузинския дизайнер, която е вдъхновена от образа на руската полиция? Как се отразява тази визия върху дизайна и съобщението, което дизайнерът иска да предаде? Бих искал(а) да разбера повече за това необичайно творение. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари