...

В чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езера

Фактът, че лятото свършва, няма нищо ужасно. В крайна сметка, красотата на жените не свършва, а облечените в бански костюм – и. Руска марка Ozero бански костюми Нова, втора по сметката, събиране на бански костюми, всеки от които има своя собствена „име“ в чест на едно от Големите езера.

Авторът на колекцията е дизайнерът Елена Чеурин, наскоро стана финалист на националния конкурс на млади дизайнери „Нови имена в модата“.

Самата колекция беше интересна и методът на представянето му. Моделите представят бански костюми, бият изображения с огледала в ръцете. Възможно е дизайнерът да вдъхнови фразата от старата песен – „Аз ви гледам, както в огледалото, преди замаяност“.

В чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езераВ чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езераВ чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езера

Колекцията включва сливане и отделни бански костюми, скромни и удебелени модели, но всички те имат свое собствено уникално име – има ladoga и Oron, seliger и como, гледка, роторуа, пъдпъдъци. И този факт дава колекция от някакво необяслягово очарование, което води до внимание.

Всички модели бяха зашити до Бали. Основният материал на колекцията е станал Италианска еко-ликра. Тази тъкан е много приятна при контактуването на тялото, банските костюми бързо ще изсъхнат, боите не избледняват под слънчевите лъчи на слънцето. Дори може да се измие с хлор – тя не се страхува от това. Той не оставя петна плажни масла и защитен UV крем.

Много женствена и романтична колекция вече е в продажба и все още е представена само на уебсайта на производителя Ozeroswimwear.Com. Започнете продажбите, направени в началото на кадифения сезон – просто За тези, които са работили през цялото лято и честно да печелят своя дял от морето и слънцето през септември.

В чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езераВ чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езера

Бански костюми са интересни и фактът, че е възможно да се комбинират отделно дъното и отгоре от различни отделни модели, а цената на общата средна стойност е $ 87 или 5,792 рубли, дъното – 82 долара – малко по-евтино до върха.

Menant модели със средно цена от 152 до 172 долара, които са преведени в руска валута, е 10120 – 11452 рубли. Трябва да се отбележи това От 10% от приходите от продажбите на новата колекция Ozero бански костюми възнамеряват да превеждат благотворителни фондове, ангажирани в поддържането на чистотата на водните тела.

Ozero бански костюми – сравнително нови бански костюми и плажни облекла. Елена Черин даде работа в модната индустрия повече от 10 години и едва след това решава да представи собствената си марка. Тя има специален подход към избора на тъкани и цветове. За бански костюм традиционно са използвали италиански еко-тъкани устойчиви италиански ликра.

В чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езераВ чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езера

Елена живееше в Малайзия дълго време, тя призна повече от веднъж това копнеж в руски красавици и й подкана да създаде първата колекция. В него, между другото, банските костюми също носеха имена на езерата – Констанс, Восток, Малави, Байкал, Нерон. Защо питате. Да, всичко е просто, казва Елена. В Русия хората са по-склонни да се къпят в тях, отколкото в моретата и реките. Езера – тихо, мистериозно, спокойно и хармонично. Същите характеристики се показват и основните концепции за марката.

Elena Swimsuits много бързо получиха положителни експертни ревюта и започнаха да се наслаждават на любовта на потребителите.

В чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езераВ чест на езерата: Руската марка пусна колекция от бански костюми, наречени в чест на Големите езера

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Koleva

    Каква е връзката между Руската марка и Големите езера и защо решиха да създадат колекция от бански костюми по тази тематика?

    Отговор
Добавяне на коментари