...

# 171 + неземна жена & # 187 +: Водонеева удари снимка на 58-годишна майка

Alena Vodonaeva не се нуждае от гледка – когато „Къща 2“ се появи само на екраните, почти всички наблюдаваха проекта. Интернет след това малко хора използват и хората наблюдаваха телевизия. Водоняева дойде в проекта през 2004 г. и удари цялата си красота. Сега Алена е на 38 години, но през годините красотата му не излиза.

Лариса Водоняева вече шестия десет, но тя е една и съща красива като дъщеря си! Жената изглежда страхотно.

# 171 + неземна жена & # 187 +: Водонеева удари снимка на 58-годишна майка

„Благодарение на нашите майки за всичко“, снимката на Алена, подписана в Instagram

29 ноември беше ден на майката и много звезди започнаха да излагат снимките на любимите си майки. Алена – няма изключение. Тя публикува снимки, на които съм публикувал с майка си – Лариса Водоняева.

Снимка, която е подписала по следния начин: „Вчера беше денят на майката, а лентата на Instagram по-прилича на семеен албум. Хубаво изглеждаше. И искам да кажа, благодарение на нашите майки за всичко. Ума, благодаря ви за всички и ви обичам „.

# 171 + неземна жена & # 187 +: Водонеева удари снимка на 58-годишна майка

Всички се възхищаваха на външния вид на Лариса Водонява, абонатите започнаха да коментират това, което тя изглежда почти като пътуването на дъщеря си. Тя демонстрира дълги крака, красива коса, добре поддържано лице и тяло.

Folloviers Alena остава впечатлен! Такъв е случаят, когато една ябълка от ябълката пада. Тя побърза да коментира: „чиста жена!- Мама, ти си красива, – луд да се измъкнеш, каква млада майка!“

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Моля, може ли някой да обясни повече защо Екатерина Водонеева смята, че снимката на нейната 58-годишна майка е скандална? Бих искал да разбера дали има нещо специфично на снимката или смята само, че е неподходяща за общественото внимание. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари