...

Африкански американци-аристократи и крайност: за това, което се обсъжда от поредицата, & # 171 + Bridsertons & # 187

Netflix видео хостинг не престава да изненада феновете на филмите. Всяка нова работа е уникален, светъл свят, който покрива локални проблеми в ироничната светлина. Изходателите разказват за едно аристократично семейство. Дъщерята на Дафне вече е време да се ожени, това е само журналист, който пише лоши неща за нея, заради какви потенциални коняри я заобикалят.

Зрителите, запознати с историята, обичат да критикуват историческите серии и намират в тях грешки. Какво обсъждат „пресорти“?

Африкански американци-аристократи и крайност: за това, което се обсъжда от поредицата, & # 171 + Bridsertons & # 187

Грешки в серията

Според повечето зрители, в телевизионния сериал „преминаване“ твърде много тъмнокожи герои – първият, който изрази, че е татана татист, за която се нарича нетна – необичайно.

Дебел ядосан говори за това: „1813. Дами от най-високото общество и Фрайлина – черно. Изключих на 15-та минута. Dark-Odded English да познава – единични пръски в лицето на публиката. Това, което е още по-лошо – безсмислено затягане на корсети при мода на рокли от амфир и нехарактерни за това време. Срам“.

Татяна Толстой бе подкрепена от мнозина, но най-много започнаха да я устояват. Авторът Сергей Минаев също се присъедини към коментаторите и каза, че не разбира защо цвета на кожата трябва да бъде решаващ.

Зрителят от Москва зададе въпроса: „И ако белият актьор ще играе Барак Обама?“Много зрители не разбраха какво да нарушават историята и да дадат исторически глупости. Костюми, прически, поведение – че според публиката, не съответства на реалността.

Гледахте ли преминаващите? Какво мислите, че е важно да спазвате историческата точност или по-важното за парцела?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Aleksandra Petrova

    Интересува ме дали поредицата „Аристократи и крайност: за това, което се обсъжда от поредицата „Bridgertons“ представя реалистично африкано-американската аристокрация? Какъв е относителният брой на героите от тази етническа група в сериала? За мен е важно да разбера дали този аспект на историята е подчертан и анализиран адекватно.

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: