...

& # 171 + Аз не съм ким kardashian & # 187 +: Ева Полна иска да не обсъжда външния си вид

Ева фенове Полна отдавна се тревожи – певицата получава тегло, но губят тегло, изглежда, че не отива. Сравняване на снимки на Полна в младежта и сега, феновете забелязаха силни промени в външния си вид към по-лошо.

Ева Полна, за разлика от многото, няма да се приведе под стандартите на красотата и иска от другите да приемат нейния избор.

& # 171 + Аз не съм ким kardashian & # 187 +: Ева Полна иска да не обсъжда външния си вид

Ева Полна не е станала продуктивна, както като част от групата, така и външно се променя

След като групата „гости от бъдещето“ беше една от най-популярните – техните песни непрекъснато усукаха по радиото. Мнозина все още ги слушат и любов. В продължение на 10 години групата все още не е официално, художниците отидоха да плуват.

& # 171 + Аз не съм ким kardashian & # 187 +: Ева Полна иска да не обсъжда външния си вид

Въпреки срива на групата художниците все още комуникират и ще изпълнят предишните си хитове на различни събития.

Eva Polna сега рядко пише песните и почти не се появяват в мрежата. Уви, цялото отношение към хората. Те не приемат променения външен вид на певицата, защото от тази завладяваща и крехка блондинка, малко останал. Но Полна не го смята за право да посрещне някои очаквания.

В медиите често обсъждат появата на певицата – всичко е много уморено от нея. Тя и след това е изправена пред критика в мрежата, към която Polnemy трябва да се бори: „Аз не съм феномен и жена! Не фаталала на земята!“Има неуспешни, нерентабилни ъгли“, аз не съм Ким Кардашиан – операторът, художникът в светлината и грима, не живее с мен.

& # 171 + Аз не съм ким kardashian & # 187 +: Ева Полна иска да не обсъжда външния си вид

За всички заинтересовани Eva Polna съобщи, че нейният размер на облеклото е все още 48-50. „Ако изведнъж сменяя пода или драматично, веднага разпознавате“, художникът е показан с хумор.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Iliyan

    Въпросът на читателя би могъл да бъде: „Защо Ева Полна не иска да обсъжда външния си вид? Има ли определена причина за това?“

    Отговор
  2. Silviya Georgieva

    Защо Ева Полна не желае да обсъжда външния си вид? Има ли някаква причина зад това и може ли да ни сподели повече защо тази тема е толкова чувствителна за нея? Бих искал да разбера повече за мотивите й и какво е значение за нея разговорът за външността в нейния живот.

    Отговор
Добавяне на коментари