...

Спестявания и боклук: 4 знака на бедността, която руснаците не знаят как да се скрият

Казва се, че външните промени са невъзможни без промяната на вътрешните. Много говорители и блогъри твърдят по тази тема. Вероятно е така, защото това е, че мисленето и инсталацията са нашата заобикаляща реалност.

Нека да научим за 4 „вируса на бедността“ и ще се опитаме да се отървем от тях възможно най-скоро!

Спестявания и боклук: 4 знака на бедността, която руснаците не знаят как да се скрият

Жалби на живота

Намерете извинение към бедствието – отличителна черта на бедните. Вместо да се запитате: „И това, което направих за промяна?“Бедният човек обвинява състоянието и средата в оскъдната си финансова ситуация.

Такова мислене се нарича „реактивно“, т.е. околната среда. Богатите хора притежават друго мислене – „проект“, давайки й предпочитане към действие и експозиция, и не реакция.

Спестяване

Дори богатите хора не разпръскват пари, а това е нормално, не е нормално – освен всичко подред. Бедният човек подсъзнателно спестява не само по закупуването на необходимите неща, но и на достойнството си.

Стабилност

„Стабилността е добра“, кажете ви? Оказва се не. Където има стабилност – няма нови перспективи. Бедните хора избягват риска и „отиват“ на тръстиката. Успешните хора, напротив, са много неспокойни, защото са озадачени от най-добрите условия за себе си.

Склад на нещата

Ако сте приели навика на баби и дядовци от времето на дефицита и глада, за да запазите всички боклук – нещата са лоши. Сега можем лесно да получим това, което искаме, е достатъчно, за да намерим нормална работа (и дори любимата ви!) Да се ​​отървете от всички стари, за да освободите мястото за новото.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Tanya Petrova

    Какви са другите знаци на бедността, които руснаците не осъзнават и не успяват да прикрият?

    Отговор
Добавяне на коментари