...

Натоварен Penelope Cruz се появи на корицата на лъскавото списание

Макелерите се опитаха да славят – 46-годишният Penelop Cruz не знам!

Една от най-горещите актриси на Холивуд с участието, за да покрие списанието Instyle. На снимката актрисите на косата се развиват от лек бриз и тя замислено гледа в рамката.

Натоварен Penelope Cruz се появи на корицата на лъскавото списание

Красота – око не се разкъсва

Грим артисти в дует със стилисти трансформирани Пенелопе Круз до неразпознаваемо. Звездата „ванилов небе“ се е променила, но все още остава красива.

Компетентният грим помогна да се коригира лицето на актрисата и скритите бръчки. Но луничките решиха да не почистват – с тях се оказа пирон.

Натоварен Penelope Cruz се появи на корицата на лъскавото списание

Актрисата беше много доволна от снимката и каза: „Благодаря“ редакторите, че лицето й е избрано за списанието. Въпреки това, тя вече е свикнала да декорира кориците на лъскавите списания – в нейната сметка още повече покрития, отколкото заснемането на филми!

Пенелопа Крус участва в такива известни филми като „ваниловско небе“, „кокаин“, „връщане“, „римски приключения“ и други.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Kolev

    „За каква тема е интервюто с Penelope Cruz в това лъскаво списание? Желая да разбера повече за нейната актуална работа и проекти.“

    Отговор
Добавяне на коментари