...

Чужди мъже съставляват списък на най-красивите руски жени

Не е тайна, че красотата на руските жени е високо ценена по целия свят – мъжете със специално вълнение планират почивка в Русия, подготвяйки се за „глобата“. Ето защо, когато чуждестранните представители на силния пол поискаха да изготвят рейтинга на най-красивите руски жени, те се радват с голямо удоволствие – и, както се очакваше, случаят не беше ограничен до две три имена.

Споменатите дами в различни оценки се променят на места, след това се издигат в топ 5, след това отпаднат няколко стъпки (и само Анна Курнийка почти винаги остава на върха на подиума), но като цяло списъкът с фаворит е доста Очевидно.

Чужди мъже съставляват списък на най-красивите руски жени

Който е в светлината на всички нокти?

Най-често очарованите чужденци наричат ​​следните млади дами:

  • Анна Корница. Руският тенисист говори на ръководителя на спортните фенове (и тези, които се престориха от тях по време на мачовете на славянската красота) в края на 90-те години. Лоши новини за надявайки се: Анна и испанския секс символ Enrique Iglesias в продължение на двадесет години заедно и много щастлив.
  • Наталия Воливанова. Supermodel и Supermamm могат да бъдат намерени в абсолютно всички списъци на любителите на руската красота.
  • Мария Шарапова. Звезда на тенис корта непрекъснато се бореше с Анна Курникова за короната на първата красота и често печели.
  • Алина Кабаева. Спортистът винаги пада в първите десет. Треньорът, най-вероятно очаква най-добрите оценки, но като цяло, много добър резултат!
  • Светлана Ходченкова. Чуждестранните аудитории се запознаха с нея във филма „Wolverine: безсмъртен“, където Светлана в образа на Гадуков даде реплика на австралийския актьор Хю Джакман. Беше любов от пръв поглед.
  • Марина Александров. Нестабилната красота на изпълнителя на ролята на Екатерина, която се разтопи сърцата на чужди мъже.
  • Анфиса Чехов. Телевизионният водещ често се появява в отвъдморските оценки на красотата. И с друго, с такива данни и телекасти!
  • Ирина Шайк. Бившият приятел Брадли Купър и Кристиано Роналдо не оставят нито един безразличен. Supermodel – мечтата на много мъже!
  • Анна Семенович. На запад тя знае повече като фигурен скейтър, но не по-малко гласови данни и съблазнителни форми.
  • Nyusha. Певицата взе достойна място сред звездните красавици. Ново поколение готово за приемане на реле!

Actress Elizaveta Boyarskaya, тенисист Мария Кириленко, телевизионен домакин Виктория Боня и Лера Кудрявцева, както и кралицата на красотата Оксана Федорова и Наталия Глебова,.

Чужди мъже съставляват списък на най-красивите руски жениЧужди мъже съставляват списък на най-красивите руски жениЧужди мъже съставляват списък на най-красивите руски жениЧужди мъже съставляват списък на най-красивите руски жени

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Yanislav

    Защо чуждестранни мъже съставят списък на най-красивите руски жени? Чували сте ли някакви обективни критерии или това е просто тяхното лично мнение? Какво е целта на подобен списък и каква е ползата от него? Важно ли е мнението на чуждестранците за красотата на руските жени и ние сами как го оценяваме?

    Отговор
  2. Kamelia Dimitrova

    Кой определя красотата и каква е целта на този списък? Чуждите мъже ли имат право да съставят такива класации на жени от други нации? Защо се фокусираме върху външния вид, а не на качествата и постиженията на жените? И не трябва ли да се приема, че всеки човек е индивидуален и красотата е субективно понятие?

    Отговор
Добавяне на коментари