...

Руснаците съставляват списък на най-привлекателните мъже на страната

Гланцовите списания Всяка година съставляват всякакви списъци на най-младите, смело, сексуални и привлекателни мъже и жени планети. Така заглавието „Аз“ може да се гордее, между другото, Адам Левин, Крис Хемсуърт, Блейк Шелтън и Идрис Елба. Сред дамите се отличават в Анджелина Джоли, Урсула Андресс, Холи Бери и Блейк Живо.

Руснаците съставляват списък на най-привлекателните мъже на страната

Службата SuperJob реши да не изостава и да прекара собственото си проучване сред руснаците. На въпроса кой човек в страната смятат за най-привлекателните, мъже и жени отговорили единодушно – това е Владимир Путин, с 18% от мъжете и 17% от жените. На второ място, Дмитрий Нагиев (3 и 1% от гласовете) вече е твърдо в такива списъци, а Данил Козловски (2 и 1% от гласовете) е затворен на третия етап на подиума.

Заслужава да се отбележи, че около една четвърт от мъжете и жените е трудно да отговорят, а 9% от мъжете и около 19 процента от панаирните сексуални представители заявиха, че такъв човек просто не. Също така трябва да се отбележи, че по някакъв начин отбеляза гласове за един процент повече от председателя на страната. В проучването този чудовец е посочен като „най-привлекателният човек на Русия“. Какво да кажа, високото самочувствие на нашите мъже може да бъде завидено само.

Руснаците съставляват списък на най-привлекателните мъже на странатаРуснаците съставляват списък на най-привлекателните мъже на странатаРуснаците съставляват списък на най-привлекателните мъже на страната

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Georgieva

    Кой са най-привлекателните мъже според това списание и какви качества са присъствали в селекцията?

    Отговор
Добавяне на коментари