...

Не клонинг, а не близнак, а само двойно: потребител tiktok засенчва една от най-ярките и най-красивите жени в света – Бела Хадид

Момичето под nely__1 в Tiktok повтори образа на Белла Хадид, представяйки видеоклип. Първоначално гласът на рамката казва: „Покажете се срещу знаменитостта, с която най-често сравнете“, тогава момичето показва лицето си, покрито с длани, и става ясно, за кого.

Не клонинг, а не близнак, а само двойно: потребител tiktok засенчва една от най-ярките и най-красивите жени в света - Бела Хадид

Потребителят повтаря изображението на модела, подписването на видеоклипа: „Какво казвате? Външен вид?“

Вирусен видеоклип, който отбеляза 741 000 гледки, разпръснати по време на интернет. Много потребители бяха изненадани да разберат, че Бела Хадид има „близнак“.

Потребителите се съгласиха, че момичето изглежда като модел, освен това, казаха, че преди това няма такива невероятни прилики преди това!

Не клонинг, а не близнак, а само двойно: потребител tiktok засенчва една от най-ярките и най-красивите жени в света - Бела Хадид

Някои дори заявиха, че потребителят е засенчил една от най-красивите жени в света.

Какво мислиш, е като момиче на Бела Хадид?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Simona Ivanova

    Защо потребителят tiktok се опитва да засенчи Бела Хадид, една от най-ярките и най-красивите жени в света, чрез клонинг или пък подобие, както той сам го нарича? Има ли някаква причина или мотив за това?

    Отговор
    1. Yulian

      Възможно е потребителят tiktok да се опитва да засенчи Бела Хадид, като създаде клонинг или подобие, поради желанието си за внимание или известност. Мотивите могат да бъдат различни, като например желание за популярност, финансова изгода или просто за различие. В днешно време социалните мрежи като TikTok са път за изява и се стремят да впечатлят публиката с нестандартни и провокативни постъпки. Това може да бъде причината за появата на подобни видеа и снимки.

      Отговор
      1. Blagoi

        Потребителят на TikTok може да се опитва да засенчи Бела Хадид, защото желае да привлече внимание или да се доближи до нейната известност. Мотивите зад това действие могат да бъдат различни – от желание за популярност и финансова изгода до просто желание за различие. В социалните мрежи като TikTok хората стремят да се изявят и да впечатлят публиката с нестандартни и провокативни постъпки. Този феномен може да обясни появата на видео и снимки, които се опитват да копират външността и стила на известни личности като Бела Хадид.

        Отговор
Добавяне на коментари