...

Жените споделят трикове как да скрият сивото от другите

Жените по света са участвали в необичайно проучване, че експертите на марката Pantene се провеждат. Всички тези, които желаят известната марка продукти за грижа за косата, предполагат просто Споделете тайните си на косата маскиране. Оказа се, че в този въпрос жените са много внимателни и отиват на всякакви трикове, дори и на много необичайни и невероятни решения.

Така, един от най-необичайните и дори жестоки специалисти Метод за изчезване на сива коса с пинсети. Около 7% от анкетираните жени. Около 15% от дамите признаха, че с появата на сива коса Ревизиран гардероб, опитвайки се да носят като ярки неща, колкото е възможно, за да отвлекат вниманието им към онези, заобикалящи от сиво.

Жените споделят трикове как да скрият сивото от другитеЖените споделят трикове как да скрият сивото от другите

39% от жените признават, че предпочитат Редовно боядисани семена в салоните за красота, 57% го правят сами у дома. Трябва да се приписват необичайни методи Магинг семена за миглите. В такъв навик, около 5% от представителите на красивия под.

Внимателно идват 2% дами – те Бръснене на главата nalyo След първите признаци на семена се намират в параклиса. И около половината от процента на жените признават, че не се борят със сиво, а просто предпочитам да се измъкнем от къщата, отказват партита, кампании, филми, театри, където техният проблем ще стане очевиден. Някои стават истински половинки.

Жените споделят трикове как да скрият сивото от другитеЖените споделят трикове как да скрият сивото от другите

Експерти изследват и средната възраст, в която жените обикновено се появяват първо за сива коса. Оказа се, че е 37 години.

Дамите, по-възрастни от 50, отбелязаха, че вече не виждат в сивите специални проблеми, както преди.

С сиво, което по същество е естествен процес, наскоро са свързани няколко силни скандала. И така, съпругът на експертите на принц Хари Меган Марк хвана, че тя крие очите си. Внимателни фотографи, които записаха официалното посещение на херцогинята до Белфаст, отбелязаха ли сивата коса на ръководителя на член на кралското семейство много. По време на бременността херцогинята се опита да не рисува косата си и затова маскира проблема отчитат специални начини за полагане. Както може да се види, не е съвсем успешен.

Възрастта на появата на сива коса зависи от генетичната предразположеност, И по-рано, външният му вид се среща по-често от липсата на сива коса на възраст четиридесет години и по-възрастна.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Georgieva

    Защо сред жените е толкова важно да скриват сивите коси от другите? Не трябва ли просто да се гордеем със своите природни изменения и да бъдем себе си, без да се страхуваме от външното мнение? Жената е красива във всичките си форми и естествено изменяне.

    Отговор
Добавяне на коментари