...

Малко хора знаят, че тези знаменитости имат тайни татуировки

Звездите често изразяват с помощта на тялото – и по-специално татуировки. Някои, като Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър и Анджелина Джоли, ги притискат много и с гордост тръгнаха, докато други предпочитат да ги прилагат за по-малко забележими места и толкова малко за тях казват, че дори най-внимателните фенове ще научат за тях само благодарение на тях снимките направиха папараци по време на семейна почивка.

Рийз Уидърспун

Кой би си помислил, че усърдната голяма майка има татуировка – и не сама, но две? На стомаха с актрисата и продуцента можете да видите скицата на звездите, заобиколени от две поглъти. Казват, че звездата е върнала в насилствената младост и птиците добавят, когато се оженил за холивудски агент Джим Тота.

Малко хора знаят, че тези знаменитости имат тайни татуировкиМалко хора знаят, че тези знаменитости имат тайни татуировки

Дженифър Анистън

Първата татуировка на звездата на серията „Приятели“, направена в далечината в чест на любимия PSA Norman. След смъртта му Дженифър искаше да почете паметта си и да нанесе името си на крак. По-късно, номера на Анистън Нубилан 11 11 на китката. Те казват, че татуировката носи някакво духовно значение за нея (както и феновете забелязали, че рожденият ден на Джен капки на 11-та).

Малко хора знаят, че тези знаменитости имат тайни татуировкиМалко хора знаят, че тези знаменитости имат тайни татуировки

Ан чейник

От лявата китка на героинята на филма „Дяволът носи прада“ бретон буквата m. Ан никога не обсъжда татуировка с пресата, така че можете да познаете само декриптирането му. Феновете предполагат, че тя може да бъде свързана с старейшината брат Ан Майкъл, или с девственото име на майка си Кейт Маккале.

Малко хора знаят, че тези знаменитости имат тайни татуировки

Джулия Робъртс

Юлия, може би, последният човек в Холивуд, който може да бъде представен в татуировката. Но звездите на „красотата“ имат свои тайни: някак си папараците я изкачи на плажа и феновете успяха да я видят на долната си татуировка с имената на децата си.

Малко хора знаят, че тези знаменитости имат тайни татуировкиМалко хора знаят, че тези знаменитости имат тайни татуировки

Хелън Мирън

Неродната Елена Василевна Миронова доказва, че е възможно едновременно да бъде екип-командвач по реда на Британската империя и да има палто. От лявата страна на 75-годишният Милсен се намира малък знак на Мая, което означава равенство и единство на противоположностите.

Скицинг Хелън голи в младостта си, когато се смяташе за причиняващ акт. Актрисата признава, че тогава е „много, много пиян“ и съжалява, че в нашето време татуировките станаха част от мейнстрийм. Въпреки това, тя не е склонна към втората … когато е стара.

Малко хора знаят, че тези знаменитости имат тайни татуировки

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stefan Marinov

    Интересно е да науча дали знаменитостите са споделили с обществеността за техните тайни татуировки? Има ли информация за какви точно татуси става въпрос и как ги носят с гордост или скриват? Бих искал да разбера повече детайли, за да разбера дали татуировките има ли според тях някакъв символически или специален смисъл.

    Отговор
Добавяне на коментари