...

26-годишният приятел страстно целува Мадона в нова снимка

Мадона не приема стереотипи на поведение и обяви това веднага след началото на кариерата си. Поп Дива обича да експериментира с външен вид и подкрепя правата на жените. Също така тя не е чуждо на сексуалния ангажимент и подкрепа за ЛГБТ общностите. Изброени – само малък дял от бързото поведение на Мадона.

Този път Мадона публикува нови снимки в мрежата, която е заловена с 26-годишен Ахалалик. Той работи като танцьор в балета си и може да бъде внук на поп дива ..

26-годишният приятел страстно целува Мадона в нова снимка

Страстна целувка и розова коса

Не толкова отдавна, певицата рисува косата си в розов цвят, а при примера му показа, че такива радикални промени са от значение за 20 и 60 години! В допълнение, Мадона неправилно разбрана разликата между възрастта на новия си приятел – младежът е само на 26 години и работи като танцьор в балета си.

Онлайн можете да видите снимки на двойка в любовта: пеят песни заедно, ходят с детска маса в Ню Йорк. Мадона публикува нови снимки в Instagram, на които е заловен с розова коса и в ръцете на Възлюбения. 26-годишният приятел страстно я целува на улицата! Които казаха, че такива неща са разрешени само за тийнейджъри?

26-годишният приятел страстно целува Мадона в нова снимка

Мадона подписа „горещите“ снимки: „Обичайте това, което правите, и правите това, което обичате!“Самата Мадона перфектно следва думи от кавичките си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Georgi Petrov

    Може да се опитаме да разберем повече за този 26-годишен приятел на Мадона от новата снимка? Кой е той и каква е връзката му с певицата? Би било интересно да се научим повече за тези детайли.

    Отговор
Добавяне на коментари