...

32-годишният човек престана да остарее стари преди 20 години. Той е приет за ученици

Денис Вашурин, живеещ в Приморски територия – обикновен тийнейджър, само след общуване с него, можете да повярвате, че той е на 32 години. Човекът е роден през 1987 г., преди 20 години той спря да расте.

Човекът е дал интервю в проекта „Вася на Сейн“, в който той разказа за трудния си живот, защото в гласуването и външния вид той няма да му даде повече от 14 години.

32-годишният човек престана да остарее стари преди 20 години. Той е приет за ученици

„В живота винаги срещам недоразумение“, сподели Денис

Въпреки необичайния външен вид, Денис винаги е бил приятел. Сега работи в компания за предоставяне на ресурси – тя се грижи, че населението е получило електричество. В училище, учи добре и дори свали програмата на някои връстници.

– Винаги срещам недоразумение. Хората мислят, че ги играя. След като бях спрян от пътна полиция и по това време имах стари права. Питам инспектора: „Нещо се случи?- Той остави нещо за проверка. Реши, че съм тийнейджър вдясно от снимката си – каза Денис.

Въпреки появата на млад човек, Денис усеща възрастта си. Според него той е скучен, като дял, и бавен, като мечка по време на хибернация. Денис се справя добре в личния си живот – той има момиче, с което вече са на 4 години.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Snezhana Todorova

    в училище, където му е необходимо присъствието и вместването, според възрастта. Защо предполагате, че той е приет като ученик, въпреки че физически не остарява? Има ли някакво съкровено обяснение или просто се смята, че това е нормално? Има ли други подобни случаи, за които знаете? Бихте ли ми казали повече за този интересен феномен? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари