...

Идеална фигура и франк рокли: как изглежда 80-годишният Вивин Уестууд

Британски моден дизайнер Виен Уествуд – основател на пънк стил. Той изобретил асиметрия и деконструкция. Тя учи жените да бъдат красиви, независимо от възрастта: да се обичат, да бъдат желани и в известна степен шумолеща, която диво привлекателна!

Идеална фигура и франк рокли: как изглежда 80-годишният Вивин Уестууд

Вдъхновяващи екипировки

Въпреки твърдата възраст, Вивин Уестууд няма да се откаже от отворени дрехи. Отворени рамене, дълбоки разфасовки и луксозни рокли в пода – всичко това дизайнер носи, без да обръща внимание на номерата в паспорта.

Идеална фигура и франк рокли: как изглежда 80-годишният Вивин Уестууд

Между другото, Вивин Уестууд беше попитан в интервю, че ще й помага да остане енергичен и блестящ, на който тя е изненадана да отговори на всички: „Всички лечения на водата ще бъдат приети“. Оказа се, че дизайнерът се измил много рядко – не повече от 1 път на седмица.

Идеална фигура и франк рокли: как изглежда 80-годишният Вивин Уестууд

Изходът е както следва – искам да запазя младите, наведени колкото е възможно повече! И, разбира се, не забравяйте, че сте красиви на всяка възраст.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Dimitar Ivanov (author)

    Каква е тайната зад възрастта и енергията на Вивин Уестууд, за да изглежда толкова стилно и привлекателно на възраст от 80 години?

    Отговор
    1. Stanimir

      Тайната зад възрастта и енергията на Вивин Уестууд се крие в нейния здравословен начин на живот. Тя спазва балансирана диета, редовно практикува йога и фитнес, както и избягва вредните навици като пушене и прекомерното консумиране на алкохол. Освен това, тя има безупречен стил и усещане за мода, което й помага да изглежда стилно и привлекателно независимо от възрастта си. Важно е да се подчертае, че самочувствието и увереността в себе си също играят важна роля в излъчването на младост и жизненост, което я прави впечатляваща на възраст от 80 години.

      Отговор
Добавяне на коментари