...

Накрая! 52-годишният Kylie minoga първо се ожени

Kylie Minogue и неговият годеник Пол Соломонс дори нямаше да направят изявление за ангажираността, но тяхната приятелка не беше сдържана и говори за предстоящото събитие до журналистите. Kylie Minogue никога не е бил женен преди, защото тя ще бъде нов завой в живота.

Били Пайпър – приятелка Двойка пред репортери, че Пол Соломонс – бъдещият Кили, но двойката започна да опровергава информацията. Така че сватбата ще или не?

Накрая! 52-годишният Kylie minoga първо се ожени

Кайли Миноуг не беше късметлия в личния си живот

Известният поп изпълнител се среща със Solomsons от 2018 г. – през това време, любовниците провериха чувствата си към сила и решиха, че е време да отидат на ново ниво.

Преди това Миног не беше късметлия с мъжете – единствената сериозна връзка беше с актьора Джош Куб. Но младата красива беше по това време само 28 години (те се срещнаха през 2016 г.). Двойката дори говори за слуховете, но Исус промени възлюбения си и се разпаднал.

Kylie Minogue разказа, че е срещнал думата благодарение на обикновен приятел, който ги е предложил да се срещнат. Певицата помисли дълго преди да реши да се срещне. И се оказа, че в решението му има закон!

Поп певицата не изкупува среща с човек, който я е станал много близо: „В този момент не исках да се срещна с някого, но този ден се срещнахме с пода и се срещнахме помежду си и харесвахме един друг. Да, свързани ние!“

Накрая! 52-годишният Kylie minoga първо се ожени

Миноуг също така каза, че ситуацията стана изход от „зоната на комфорт“ за нея, преди да погледне някои неща в противен случай. Тя никога не сложи кръст и знаеше, че ще се срещне с любов, но не се надяваше на сватба, обяснявайки това: „Моето време за брак вече е минало.“.

Оказва се, че всичко може непредсказуемо да се обърне!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Koleva

    Защо Кайли Миноуга се ожени на 52 години? Има ли конкретна причина за това решение или тя просто не беше готова до сега да се ожени? Нещо повлия върху нейното мнение или желание да сключи брак? Ще бъде интересно да разберем повече информация за това.

    Отговор
Добавяне на коментари