...

Племенката на принцесата Диана се ожени и удари пет сватбени рокли

Миналия уикенд племенницата на късна принцеса Даяна Кити Спенсър и британският бизнесмен Майкъл Луис изигра луксозна сватба в Италия. В събота.

Племенката на принцесата Диана се ожени и удари пет сватбени рокли

Кралски обхват

Но повечето от феновете на модела и светската лъвица не удариха не самия факт на брака й и нейната шикозна сватбена рокля. По-точно, сватбени тоалети. След официалното обявяване на младоженската къща Долче и Габана, която булката инструктира да създаде сватбени изображения, публикува видео в Instagram, в който можете да видите всичките пет луксозни рокли. И няколко дни по-късно самата булка поставя собственото си видео, в което стана възможно да се обмисли наистина кралските екипи по-подробно.

Поздравления за щастливо събитие … и отличен вкус!

Племенката на принцесата Диана се ожени и удари пет сватбени роклиПлеменката на принцесата Диана се ожени и удари пет сватбени роклиПлеменката на принцесата Диана се ожени и удари пет сватбени рокли

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kremena Georgieva

    „Интересно и загадъчно – какъв е бил мотивът за избора на пет различни сватбени рокли? Беше ли това заради модни предпочитания или има друго значимо значение зад този избор? Ще разберем ли някога истината зад тази скрита история?“

    Отговор
Добавяне на коментари