...

Любовта не познава възрастта: 68-годишният британец се влюби в 30-годишен човек и той е зловещ

68-годишният британ – Бет Гет, разказал историята си на журналисти на британското таблоидно огледало, така че другите жени да са били по-внимателни. Тя срещна 30-годишна африка в интернет, но първоначално не знаеше за възрастта си.

Според нея, той завладее сърцето си по време на кореспонденцията, така че жената реши да го посрещне в реалност.

Любовта не познава възрастта: 68-годишният британец се влюби в 30-годишен човек и той е зловещ

„Сексът беше магия, но трябваше да ставам“, „Бет дял с журналистите

Бет и Родни усукаха романа в Гана – там човек работи като музикант. Бет посегна към грижовен човек, защото беше много самотна. Майка й диагностицирана деменция, а сестра си почина преди няколко години.

В Родни тя намери човек, с когото можем да говорим за всичко, което може да се вярва и той е зловещ. Бетата многократно чуваше пред своя предложение на ръката и сърцата си и, като жена уверява, те имаха вълшебен секс, но не е любов.

Любовта не познава възрастта: 68-годишният британец се влюби в 30-годишен човек и той е зловещ

Харизматичният Африка се оказа пуловер и привлече 18 000 паунда стерлинги в Бет (на нашите пари е 1 800 000 рубли). Тя спаси тези пари през целия си живот. Бет осъзна, че Родни я е използвал, когато започнал да спи отделно от нея, стана мързелив и отказа да отиде на работа.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radostin Georgiev

    Каква е Вашата мнение относно тази любовна връзка? Вярвате ли, че възрастта е пречка за истинската любов? Как бихте описали термина „зловещ“ в този контекст?

    Отговор
Добавяне на коментари