...

5 Грешки с грим за очите, който правиш всеки ден

Почти всяко момиче преди да напусне дома си прави грим. Специално внимание се отделя на очите й, защото, както знаете, те са огледало на душата!

5 Грешки с грим за очите, който правиш всеки ден

Но какви е същите грешки да правят жените с грим за очите? Нека да разберем, за да ги избегнем в бъдеще.

Първо – тон крем, тогава – очите

Това е една от най-често срещаните грешки. Дори бебето на сенките, падайки върху лицето, първо може да бъде незабележимо, но през деня, да се затопля на слънце, тя плава. Правило номер 1: Първо трябва да приложите базата данни, но само след това сенките и очната линия. След това вече можете да приложите тонална сметана.

Първо рисувате едно око, а след това друг

Така че очите ви ще изглеждат асиметрично. По-добре е да нарисувате очите последователно, като се позовавате на получения резултат. Ако рисувате лявото и дясното око, разликата ще бъде по-видима и ще бъде лесна за нея.

Правите спирала в едно движение

За да се отворят мигли, както демонстрираме в рекламата, трябва да се приложи спирала, се поколеба от корените, а не директно движение. Така че те ще изглеждат по-къдрави и наистина да получат „отворен“ ефект.

Сложиш очите си твърде дебели

Подписване на задача – Направете мигли визуално по-дебели и това наистина се оказва. Въпреки това, черните мигли изглеждат по-зрелищни, когато лайнерната линия вече е, и самият слой не е твърде дебел.

Вие не правите клепачи

Дори ако не използвате сенките, клепачите, сякаш се намазвате с блестящо масло, изглеждайте грозно. На сянката също трябва да приложите базата данни, а в крайна сметка те няма да им попречат в точка, преди да приложите спирала.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Lyubomir Marinov

    Какви конкретно грешки с грима за очите се правят всеки ден и как можем да ги избегнем? Има ли специфични техники или продукти за гримиране на очите, които може да споделите, за да постигнем по-добър резултат? Бихте ли ни дали някакви съвети или указания за правилното гримиране на очите?

    Отговор
Добавяне на коментари