...

Момичето каза защо избра 72-годишен мъж за връзка

Julia Strauss е само на 31 години, но нейният партньор е на възраст над 41 години. Тя признава, че Берд Хазънбанк не е по-малък от един млад приятел и дори напротив, печели срещу тях. Честит двойка живее в Германия, връзката им може да се нарече щастливи и хармонични.

Момичето каза защо избра 72-годишен мъж за връзка

Случайно познаване на живота

Казват, че любовта не трябва да търси – тя ще ви намери, когато дойде времето. Очевидно дойде времето на Джулия. Момичето изобщо се срещна с бъдещия си партньор, на един от семинарите. Първоначално те просто съобщават, а след това осъзнаха, че не може да живее без приятел!

Преди това Джулия и нейният приятел се състоеха в дълги отношения, двама от децата Bund още по-възрастни от Джулия. Както момичето отбелязва, тя очакваше, че втората й половина ще бъде много по-възрастна.

Двойката ще живее в Германия и те имат отлична връзка. Джулия каза, че Берд перфектно я разбира: „Чувствам се абсолютно защитена с него. Обожавам поетичния му вид на живота и необичайния хумор.

Момичето каза защо избра 72-годишен мъж за връзка

Първоначално момичето беше нарушено от въпроса за разликата във възрастта, но скоро стана важно – в някои моменти Джулия дори се чувства по-възрастен. Любителите редовно играят спорт заедно и, както Джулия празнува, партньорът й има жив дух и огромна сила на волята. Дори родителите й харесват марката.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktoria Koleva

    Здравейте! Заинтригува ме вашето съобщение. Мога да задам въпроса на предполагаемия читател: „Какъв е реалният мотив зад избора на момичето да има връзка със значително по-възрастен мъж? Има ли специален фактор или ситуация, която го обяснява?“ Бих искал да разбера повече за тази история. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари