...

& # 171 + не се промени и не победи & # 187 +: Дава говори за случилото се с Бузова

Известните хора не са лесни – всяка лична драма става публична област. Днес много заинтересовани от шоу бизнеса обсъждат гореща тема за недостатъка в отношенията на Дава и Бузова.

Но това, което е причинило причините?

& # 171 + не се промени и не победи & # 187 +: Дава говори за случилото се с Бузова

„Вдигна ръка и скандала“: добавки Бузова

Олга Бузова не е от онези момичета, които затварят очите си към различни резултати от любимата им – ако имаше само там. Преди няколко дни тя се обяви за „безплатно момиче“ и каза, че я поведе към този статут.

Както се оказа, причината за раздялата беше ниските дела на Дейвид Манукян. Според Олга тя не се чувствала щастлива в тази връзка, въпреки че изглеждаше по друг начин.

Ако вярвате, че откровенията на Олга Бузова, като оставите постоянно да я променяте, предизвикани до конфликти, вдигна ръка и скандал към нея. Мрежовите потребители са различни за изявленията на певицата и блогърите, но най-трудно да се вярва, че това е такъв тиранин.

& # 171 + не се промени и не победи & # 187 +: Дава говори за случилото се с Бузова

За да разберем в трудния въпрос, реших да блогона приятен Idar. Той лично е запознат със старите и дори подкрепя топлата връзка с него. Веднага след раздялата, Дава с Олга, Idar е премахнал видеото, в което изрази мнението си за случилото се.

От известно време Дава изчезна от социалните мрежи, но аз отговорих на посланието на Idarar. Той е написал в него: „Съжалявам, обичам те, но днес не съм време. Никога не съм се променил и не бих победил. От това можем да заключим, че Бузова лежеше поради причините за разликата или изкриви фактите.

Но знаейки, че Idar е Blogger, може би просто не исках да отвърнете с него. Въпреки това един приятен видял Олга се опитва да разбере бившия любовник по такъв нисък начин.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ralitsa Georgieva

    Моят въпрос е: За какво случване с Бузова говори говорителят, което не се промени и не беше победено?

    Отговор
Добавяне на коментари