...

Лолита говори за Haraspent: #metoo – & # 171 + човешка проституция & # 187 +

Лолита говори за Haraspent: #metoo - & # 171 + човешка проституция & # 187 +

Според звездите на руския поп, хората просто ще забравят, че секс съществува, ако сте песк с недвусмислени оферти ще спрете.

#Metoo – широко разгънато движение в света срещу тормоза на певицата, наречен „човешка проституция“. Лолита казва, че поради някаква причина жертвите мълчат в продължение на няколко десетилетия, а сега един след това започна да номинира обвинения в тормоз. В същото време изключително обезпечени хора подлежат на атаки, благодарение на които са направили кариера.

„И съжалявам, никога няма да повярвам, че през нощта жената отиде в хотелската стая за мъж и не разбираше какво може да се случи там. Да бъда честен, съжалявам за тези мъже. „.

Лолита също изрази своето мнение за феминизма. Тази идеология, която се борева за правата на жените, не трябва да се застъпва за равно заплащане на жените и мъжете, тъй като е необходимо да се оцени човек в способността и мозъка. И тя все още обича, когато човек открива вратата и прескача напред. Малко вероятно е да се обади на изявлението на феминизма, че подобни действия са унизителни за една жена.

Тормоз (от английски. HARASMENT – „тормоз“) – нежелани сексуални изречения или намеци за амортизация + нараняване на сексуална, религиозна, расова или друга почва.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Plamena Angelova

    Може ли някой да обясни кратко и ясно какво са Haraspent и #metoo? Също така, когато Лолита говори за „човешка проституция“, на какво точно се отнася? Искам да разбера повече за тези теми.

    Отговор
Добавяне на коментари