...

Знаменитости, които фундаментално не ядат месо

Всяка година броят на вегетарианските привърженици (отхвърляне на месни храни) и веганите (отказ на всички животински продукти, включително яйца и млечни продукти) непрекъснато нараства. Някои печени за тяхното здраве, други отказват месо и риба по етични причини.

Междувременно ползите от такъв начин на живот се потвърждават, то се отказва от различни научни изследвания – така, учените решават, че вегетарианците са по-малко от 10 пъти по-малко изложени на риск от сърдечни заболявания, но те имат три пъти повече инсулти. В допълнение, строг вегетариански диета беден витамин В12.

Знаменитости, които фундаментално не ядат месо

Нито риба, нито месо

Въпреки всичко това, все повече знаменитости стават вегетарианци и вегани. Ето някои от тях:

  • Памела Андерсън – ангажимент на Yaraya на веганизма. Спасителят на Малибу си сътрудничи с организацията „хора за етични животни“, призовава феновете им да изоставят месо, кожа и кожа и често представляват голи за рекламни кампании.
  • Натали Портман станаха вегански през 2009 г., но добави към диетата си и млечни продукти по време на бременност през 2011 г., защото организмът поиска печене и сирене.
  • Британска певица Адел отказано месо през 2011 година. Тя каза на репортерите, че вижда очите на любимото си куче, когато се предлага.
  • Звезда на филма „Joker“ Hoakin Phoenix прилепват до веганска диета … от четиригодишна възраст!
  • Певица-провокация Майли Сайръс заяви, че е по-вероятно да яде земя от животните. Къде другата е по-ясна?
  • Поп принцеса Ариана Гранде вярва, че веганската диета ви позволява да живеете по-дълго и по-щастлив. Освен това тя признава, че обича животните много повече от някои хора.
  • Актор и Синг Джаред лято скоро ще бъде на 50 години, но изглежда 40. Лятото е убедено, че веганизмът, който той практикува повече от 20 години, му помага много.
  • Кристен Белла Тъй като детството не харесва вкуса, без миризма на месо. Освен това тя обичаше да се прегръща с котки и кучета и не можеше да си представи как животните могат да ядат.
  • На легендарния „Beatla“ Пол Макартни През 1975 г. се наблюдава прозрение. След това той се запита от живота си по-важен от живота безшумна риба и защо трябва да страда и да умре за него.

Сред убедените вегетарианци и вегани, можете да споменете и актрисата Джесика Ланг, Мишел Пфифър и псевдоним Силвърстоун, държавна певица Шаная Tweene, тенисисток Серена и Винс Уилямс, самостоятелна марка Ръсел, както и модел Giselle Bundchen.

Знаменитости, които фундаментално не ядат месоЗнаменитости, които фундаментално не ядат месоЗнаменитости, които фундаментално не ядат месо

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Kolyo

    Хиляди знаменитости по целия свят са решили да спрат да консумират месо. Интересувам се, кои са някои от причините за тези известни личности да приемат тази промяна в своята диета?

    Отговор
  2. Dimitar Ivanov (author)

    Какво ви мотивира да не консумирате месо и какви са основните предимства и предизвикателства, с които се сблъсквате в ежедневието ви като вегетарианци или вегани? Изпитвате ли затруднения в намирането на подходящи алтернативи за протеини и как се справяте с тях? Бихте ли споделили вашата история и опит по този въпрос?

    Отговор
Добавяне на коментари