...

Идеи за закуски, които могат да бъдат приготвени за няколко минути

Ние всички запознати с задържащите заглавия: „Ястия за най-мързеливи“ или „ястие за 5 минути“, но всъщност – много съставки в описанието и готвенето върви много повече от декларираните.

Идеи за закуски, които могат да бъдат приготвени за няколко минути

Тук ще намерите много бързи и леки методи за готвене на закуски. Проверка?!

Растителни пръчки + чипове

Растителни пръчки – идеалната опция за тези, които следват фигурата и не обичат да се уморяват да готвят ястия. Ако хладилникът ви не вземе изобилието на зеленчуци, ние ви препоръчваме да вземете какво е: например, моркови, краставица и пипер.

Нарежете зеленчуците върху пръчки и консумирайте със сос – Adzhika или Humus. Можете да добавите чипове до такава лека. Ако държите подходящата сила, изберете чипове с естествени съставки, например, Naturals.

Овесена каша с плодове

Не е задължително да стои на плочата, за да се готви овесена каша. За особено мързеливи, за да помогнат на микровълновата печка. Изсипете в плочата желаното количество овесена каша и напълнете с мляко. Включете микровълновата максимална мощност и изчакайте 3 минути. Готов за овесена каша.

Вместо мляко, можете да използвате кокосово масло – така че ще придобие деликатен вкус на гайка. И ако украсявате кръвта на пресни плодове: малини или боровинки, тогава грехът не прави снимки такива и не се излага в Instagram!

Мюсли с кисело мляко

Това не се случва достатъчно от едно кисело мляко, за да се отърве от усещането за глад. Предлагаме ви да правите мюсли. Опция и истина за най-мързеливи! Смесете овесена каша с никакви ядки и дори по-добре със сушени плодове. Закуска готов!

За тези, които имат в наличност 20 минути, има рецепта и рязко. Ако си отворил мюсли във фурната, тя ще получи Гранула. Същите мюсли, само по-хрупкави и сладки.

Сандвичи с банан

От нашата селекция, това е най-трудната рецепта, тъй като трябва да приготвите 3 съставки: банан, филийки бат и фъстъци, и след това изрежете банан, сложете го нежно на хляб, смазана фъстъчна паста!

Да утоля усещането за глад, ще има достатъчно само 2 такива сандвичи. Помислете за закуска е калория. Между другото, вместо банан може да се използва други плодове – не се страхувайте да експериментирате.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Какви са някои бързи и лесни идеи за закуски, които мога да си приготвя за няколко минути? С интерес чакам вашите предложения! Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари