...

Журналистите бяха разсекретени, което носи кралицата на Елизабет II в чантата си

Журналисти на британския вестник слънцето успяха да разберат, Това, което обикновено сме в твоята чантата британска кралица. Тя винаги допълва своя образ от този аксесоар, а чантата й обикновено имат компактен, но не твърде малък размер.

Разследването, което проведе медийни работници, показа, че чантата на британската кралица съдържа очила за четене и висококачествена пернана дръжка. Също така Елизабет взема торба с мента бонбони за освежаване на дишането, червило, огледало и метална козметика.

В чантата на кралицата винаги се намира колективна снимка на членовете на кралския семейство, както и компактна книга с кръстословици.

Журналистите бяха разсекретени, което носи кралицата на Елизабет II в чантата сиЖурналистите бяха разсекретени, което носи кралицата на Елизабет II в чантата си

Тези журналисти, получени от служителите на двореца, имената на които обаче не са разкрити от съображенията за тяхната сигурност.

Британската кралица предпочита да подкрепя вътрешния производител, тя винаги избира Чанти само с една английска марка. Кралицата на пари никога не носи с него. Малко количество пари в брой присъства само в неделя, за да може да направи дарения на църквата, а сумата, която тя е, винаги е незначителна – до десет лири стерлинги, които са преведени на руски рубли – малко повече седемстотин рубли.

Журналистите бяха разсекретени, което носи кралицата на Елизабет II в чантата си

Чанта за Елизабет – не само капацитет на нещата, от които се нуждаете и козметика, но и темата, с която Тя може да изпрати среда и персонал строго дефинирани сигнали. Когато кралицата поставя аксесоара на стола, по този начин показва това Интересувате се от дълговата комуникация с госта, и специалисти, отговорни за спазването на дворцовия етикет и етиката на аудиторията, Разберете правилно сигнала и не се намесвайте.

Ако кралицата ще сложи чанта на пода, това е сигнал, който казва това Свързаният персонал трябва да се опита да завърши срещата възможно най-скоро.

Журналистите бяха разсекретени, което носи кралицата на Елизабет II в чантата си

Елизабет II правила Великобритания от 1952 година. Това е истински рекорден държач сред британските монарси по време на престола на престола. В момента тя е на 93 години. Бразидите на дъската на страната отидоха при нея, когато Елизабет беше само на 25 години. Кралица се ожени за седем десетилетия. И това е друг рекорд – бракът й се счита за най-дългия кралски брак в световната история.

Тя стана майка на четири деца, баба от осем внуци и прабаба на осем зърна.

Журналистите бяха разсекретени, което носи кралицата на Елизабет II в чантата си

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Hristo Kolev

    Какъв е смисълът и значението на разсекретяването на журналистите и защо това засяга кралицата Елизабет II и нейната чанта?

    Отговор
Добавяне на коментари