...

Ето една приказка. End: Видове двойки, които няма да могат да бъдат заедно за дълго време

Всички сме много различни, така че в отношенията с втората половина са принудени да търсим компромиси, така че съвместният живот да е в радост.

Ето една приказка. End: Видове двойки, които няма да могат да бъдат заедно за дълго време

Въпреки това, понякога конфликтите са толкова неразработени, че понякога изглежда, че е по-добре да се разделяте, а не да се измъчвате.

Нека да изложим 5 вида двойки, които често се сблъскват с психолог. Възможно ли е да решават проблеми или по-добра част?

Мелчуна

Търговци – онези хора, които се крият сами, престъпления и разстроени, когато самият партньор не признава, че „не е така“. Недоволство, гняв и недоволство имат имота да се натрупват, като резултат – прекъсващи отношения.

Търговците са добри хора и най-често те мълчат, защото не искат да развалят всичко. Това е просто партньор – не психически, той не може да се погълне за проблеми.

Хора без граници

Всеки човек трябва да има лично пространство, време за себе си. Ако това не е – връзката е обречена. Ако искате да изградите дълги отношения, трябва да се научите да казвате: „Не“ и изграждане на партньор с партньор.

Не се страхувайте да говорите откровено с партньор (диалог – пътят към развитието) и научете как да откажете, ако не ви харесва нещо.

Ако партньорът иска да бъде сам или да се срещне с приятели – това не означава, че той не те обича, просто всеки се нуждае от лично пространство.

Някога кавгаж

Не е необходимо да се досети – ако партньорите често се карат, това е пряк път към раздялата. Може би хората се дръпнаха, за да разглобяват нараняванията на децата си и да направят заключения за себе си. Печат и влезте в други отношения по-съзнание.

Ако партньорите често се карат, те имат два начина: или да изработят проблеми и да спасят взаимоотношения или да се разпръснат. Основното нещо не е да се стъпка по същия рейк в следната връзка

Без общи ценности

Ако една двойка имат общи ценности, например, семейство: и двамата партньори мислят за раждането на децата, искат къщата да бъде изпълнена с детски смях и топлина, те определено ще могат да преодолеят всички пречки и да бъдат заедно.

Но ако човек обича късно да бъде подходящ в бара, а другият предпочитат поетични вечери – конфликтите са неизбежни. Първо, хората могат да се възползват поради страст (противоположностите са привлечени), но впоследствие се разпръснат, t.Да се. са в различни светове и на различни нива на развитие.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Koleva

    Защо възникват толкова много видове двойки, които не могат да останат заедно за дълго време? Какви са причините за това и има ли начин да се преодолеят тези проблеми, за да се постигне дълготрайна и щастлива връзка?

    Отговор
Добавяне на коментари