...

33 неща за сезон: мрежата придобива популярност на Challenge Project Courtney Cerver

Много жени имат гардероб, изпълнен с неща „преди сметището“. Те дори не се опитаха да комбинират едно и също нещо с различни аксесоари и обувки. Един от колоните на слънцето – Кърсти Спенс, призна, че след освобождаването на кабинета стана по-лесно да се събере сутрин, в допълнение, момичето може да разкрие потенциала на много неща.

Проект за предизвикателство 333 е създаден Къртни Кевър. Много момичета я слушаха и побързаха да освободят шкафовете.

33 неща за сезон: мрежата придобива популярност на Challenge Project Courtney Cerver

Това ще помогне да се отървете от шофиране и да разберете какво наистина се нуждаете

Onomania е неконтролирано желание през цялото време да си купи нещо без много това. Като резултат – изразходвана заплата и гардероб, пълнени с неща, които не знаят къде да отидат.

Къртни Кевърс предложи на жените за всеки сезон да разпределят само 33 неща (тук също така включва обувки и аксесоари), без дрехи за сън, спорт и бельо не са взети под внимание.

33 неща за сезон: мрежата придобива популярност на Challenge Project Courtney Cerver

Според Hashtag # Project333 в Instagram жените излагат своите комплекти от неща – най-успешните от тях се публикуват във вашия проектен акаунт. Жените, които участват в Challenger, признаха, че лъковете им започнаха да се сгъват по-бързо и да изглеждат повече, отколкото преди. Кирще – един от участниците, дори започна да пита, нови неща върху него и тя просто съчетава същите дрехи.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Здравейте! Имам ли достъп до повече информация относно „Challenge Project Courtney Cerver“? Можете ли да споделите повече детайли за мрежата и защо тя става все по-популярна? Ще съм благодарен, ако можете да споделите повече информация или източник, който мога да проследя. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари