...

Знаменитости са разделени на трикове, които им помогнаха да отслабнат

Ако някой знае всички трудности и тънкостите диети, това са звездите – те просто са задължени да се пазят във форма, ако искат да продължат да харесват обществеността. Разбира се, те имат достъп до най-добрите диетолози, фитнес треньори и други асистенти, без които трябва да правите просто смъртни, но те все още имат какво да научат ..

Знаменитости са разделени на трикове, които им помогнаха да отслабнат

Те успяха и можете!

Всички знаем основните принципи на перфектното тегло – правилното хранене и активен начин на живот. Но има и малки трикове, които могат значително да опростят задачата.

  • Блейк оживен съветва да се придържат към правилното хранене с 80%, оставяйки в живота място за „вредни измами“, които го правят приятен.
  • Държавна певица Carrie oolwood пише всичко, което яде през деня. Ако следвате примера му, ще бъде възможно да се изненада много, запознат с „експозицията“ в края на деня!
  • Актриса и певец Дженифър Хъдсън Обясних, че не яде рано сутрин и късно вечер (схемата е проста: ако обикновено спите по това време, тогава няма храна!Чест.
  • Брежа камерън Бюра съветва да се грижи за закуските предварително, така че тогава да не си купите нещо вредно на пътя. Голямата майка яде пред дълги пътувания и винаги носи с тях протеинови барове, „само в случай“.
  • След като се научи, че той балансира на ръба на диабета, Алек Балдуин поръсете със захар, тестени изделия и хляб. И все още се преподава пилатес.
  • Рапилки Mrsi Elliott казал, че той замени всички напитки с вода и сложи дебел кръст върху хляба. В продължение на четири месеца тя успява да загуби около 15 кг.
  • Извършена роля на малка вещица Сабрина Мелиса Джоан Харт съветва да се играе спорт заедно с втората си половина. Тя вярва, че тя вдъхновява и че шегането на съперничеството помага да се надмине.
  • Ким Кардашиан Отърва се от ненужните килограми след раждането на дете, оставяйки за протеини. Секулният лъвица използва 170 g протеини с всяко хранене с храна, което й помагаше да се чувства пълноценно, а не хвърлянето на въглехидрати при първото „гладно обаждане“.
  • Подготовка за ролята на звездния Господ във филма „Пазители на галактиката“, Крис Прат Обобщение: Ако се ограничавате в вредна храна и най-малко един час на ден, за да играете спортове, след шест месеца ще бъдете съвсем друг човек (и внимателно каза: Заради ролята, самият Крис се занимава с него в спорта в четири часа на ден!Чест.

Знаменитости са разделени на трикове, които им помогнаха да отслабнатЗнаменитости са разделени на трикове, които им помогнаха да отслабнатЗнаменитости са разделени на трикове, които им помогнаха да отслабнат

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Plamena Angelova

    Какъв е тайният трик, който използват знаменитостите, за да отслабнат? Има ли конкретни методи или диети, които са ефективни за тях? И можем ли да се вдъхновим от тях за нашето собствено отслабване?

    Отговор
    1. Vladko

      Тайният трик, който използват много знаменитости, е да наемат персонален треньор и диетолог, които да им предоставят персонализиран план за отслабване. Те обикновено избират хранителни режими, които са богати на протеини, зеленчуци и плодове, като избягват захар и процесирани храни. В допълнение, използват тренировъчни режими, които комбинират кардио и силови упражнения. Макар и да имат достъп до ресурси, които повечето хора нямат, можем да се вдъхновим от тях и да следваме подобни планове за хранене и тренировки, за да подобрим нашето здраве и физическа форма.

      Отговор
Добавяне на коментари