...

Собчак критикува предложението да замени парада на Русия

Ксеня Собчак обича да привлече вниманието – тя знае какви куки „хвърлят“, за да я обсъдят. Този път тя споделя с абонатите на мисли около 9 май, поради което предизвика бульон критики в коментарите към поста в Instagram. Какво каза тя?

Собчак критикува предложението да замени парада на Русия

Ksenia Sobchak разглежда празника на 9 май странно

Телевизионният водещ вярва на 9 май – важен празник, но не разбира традициите на празника. На този ден оръжията се демонстрират активно и Ксения изглежда погрешно. Тя харесва как се провежда националният ден на траур в Израел, за какво каза тя.

– В 10:00 ч. Сирената звучи. Машини стоп. Мълчанието стои на улицата. Хората вървят на улицата и стояха мълчаливо – каза Собчак.

Ксения Собчак вярва, че е необходимо да се промени правилата за празника на деня на победата и също така да добави това от емоции, тя лично би желала мълчание, както в Израел. Много абонати се втурнаха да обсъдят нейната публикация: „Много мрачно убеждение от 9 май!- Колко уморени от тези сравнения!»“ Тъй като няма значение, 9 май причинява скръб? Това е победа!“

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Evgeni

    със спортен турнир. Опитвайки се да разбера мнението на читателя за този въпрос, ми се струва интересно да попитам защо той/тя смята, че замяната на парада със спортен събитие е лоша и какви аргументи има, за да подкрепи своята позиция? Вярвате ли, че подобен турнир може да замени символиката и значението на парада? Бих се радвала да чуя вашето мнение по този проблем.

    Отговор
  2. Stoyan Ivanov

    Какви са основните аргументи на Собчак за критиката й към предложението за замяна на парада на Русия? Каква е нейната позиция по този въпрос и какви са идеите, които тя предлага вместо парада?

    Отговор
Добавяне на коментари