...

Червено червило и честната преса: Ксения Собчак се е показал във всичките си слава без филтри

Наскоро Ксеня Собчак обичаше да се облича ярко. Този път тя „пусна бомбата“, показвайки пред абонатите в Instagram в отделен бански костюм, който й показа пресата.

Червено червило и честната преса: Ксения Собчак се е показал във всичките си слава без филтри

Избута Ксения

Журналистите и феновете на телевизионния водещ забелязаха, че Ксеня Собчак е забележимо лоша. Въпреки това, толкова по-добре изглежда, толкова повече поради някаква причина негативните коментари в нейната посока ..

Наскоро тя постави моментна снимка, на която беше в прозрачна рокля. – Това са филтри!““ Photoshop!“- обвиняем ksenia в неестествена снимка. Но това, което казват сега?

Червено червило и честната преса: Ксения Собчак се е показал във всичките си слава без филтри

39-годишният телевизионен водещ сподели снимка с плажна почивка – няма намек за филтри. Ksenia изглежда невероятно – дори младите момичета могат да завиждат.

Ksenia почива на Малдивите – тя се появява пред абонатите в тюркоазено бански с тънки струни. Сикия сексуално действие Тя добави Малиновая червило. „Обичам бизнес пътуване за отнема само 2 дни и снимка за един месец“, подписана снимка на Ксания.

Follovier не се съгласи – някои подчертаха, че Ксания има голяма фигура, а други говориха, че тя е лоша на снимките.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Може ли да се научим нещо ценно от Ксения Собчак и нейния открит подход в медийното пространство? Има ли прозрачност в света на журналистиката и какво мислите за ролята на „честната преса“ в днешно време?

    Отговор
Добавяне на коментари