...

Черно облекло от Chanel и червено червило: зашеметяващ образ на Ванеса Рай

Филм фестивал в Довил се провежда всяка година в края на лятото, от 1975 година. Ванеса Пади донесе изключителен френски стил на 46-ия фестивал на американското кино и удари всички с дрехите си: те са модерни, но в същото време без време ..

Тази година парадите станаха председател на журито. На церемонията по затварянето тя се появява в Шанел: черно-рокля и дълги панталони.

Черно облекло от Chanel и червено червило: зашеметяващ образ на Ванеса Рай

Перфектен образ за крехка актриса

Ванеса Пади не е загубил по пътя: удължен асиметричен връх (асиметрия: ноу-хау 2021/2021.), поклонение на кръста, счупените панталони се приближиха до крехката актриса, подчертавайки нейната благодат. Paradise в новия свят представи коктейл дрехи.

Черно облекло от Chanel и червено червило: зашеметяващ образ на Ванеса Рай

През целия фестивал, парадите демонстрираха вкуса на творческия режисьор Шанел – Вирджиния Вир, който взе актрисата френски образи.

Спомнете си, че 47-годишната актриса Ванеса Рая, живееща с Холивудски актьор Джони Деп 14 години. Сега тя е омъжена за режисьора Самуел Бенштри.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Kameliya Angelova

    Каква е вашата лична нагласа по отношение на използването на силни аксесоари и ярки цветове в грима? Вярвате ли, че те могат да добавят изразителност и самочувствие на визията?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: