...

P & # 171 +: Тарханов критикува за грим в стила на 80-те години

Има хора, които вървят всички: и ярък грим, и стил на случайни и франк костюми. Но, очевидно, 37-годишният Глафира Тарханова няма данни за експериментиране с външен вид. Във всеки случай нейните фенове се съгласиха, че гримът на 80-те години не е ходил.

Актрисата искаше да опита нещо ново, но гримът се оказа да крещи – разбира се, имаше такива, които харесват нейния образ, но повечето хора критикуват Тарханов.

P & # 171 +: Тарханов критикува за грим в стила на 80-те години

„Не вашият грим“, изразиха феновете

Феновете не предполагат! Glafira Tarkhanova реши да опита нов грим до новата година 2021. Тя подписа снимка: „Има хора, които са уморени от всички тези гирлянди и коледни елхи?- Самата тя призна, че празничните традиции не са скучни за нея.

Картината на Тарханов е заловена в ярък люляков костюм и с оцветени устни със същия цвят. В грима тя реши да подчертае очите си. Завърши образ на обемни обеци – те бяха носени през 80-те години.

P & # 171 +: Тарханов критикува за грим в стила на 80-те години

Абонатите веднага започнаха да коментират имиджа на актрисата: „Това не е вашият грим – стар“, „вие сте като Veronica Castro“, „не е подобен на себе си“, „какво кокетка!»Мненията бяха различни. Тарханова – актриса, която може да удиви. Тя обича да трансформира и често експерименти с изображения. – Е, тя ще се опита?- Фените мислят.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Borislav Georgiev

    Какво обаче смятате вие за критиката на Тарханов към грима в стил 80-те години? Мислите ли, че е подходящ или не? Изглежда ли ви интересно или ви се струва като нещо старомодно? Бихте ли използвали такъв грим стил или предпочитате нещо по-съвременно? Харесва ли ви 80-тата година като период в модата или имате други предпочитания? Безкрайно съм любопитна да чуя вашето мнение!

    Отговор
Добавяне на коментари