...

Artistists са податливи на изкушението бързо да печелят пари & # 187 +: Савичева критикува модерна музика

Юлия Савичева – поп 33-годишният певец. Нямаше музикално образование, тя успя да победи всички със силния си глас. След „звездата фабрика“ стана ясно, че Джулия чака успешна кариера певица.

Певицата има страница в Instagram – като други звезди, тя периодично прави длъжности и споделя мнението си. Този път Джулия сподели мнението си за съвременната музика.

Artistists са податливи на изкушението бързо да печелят пари & # 187 +: Савичева критикува модерна музика

„Нецензурен речник и неясна реч“, смята Джулия, че съвременната музика е безсмислена

Юлия Савичева вярва, че съвременните блогъри и тиктокери са тествани от художници, които са дали на сцената повече от 20 години. Момичето се противопоставя на тенденциите, които съвременните художници донесоха на сцената: набор от нецензурни речници, неясно произношение и безкраен патос – тук са компонентите на „хитовете“.

Джулия вярва, че съвременните художници не уважават слушателите, но просто искат да печелят повече пари.

– Гледайки го, все още разбирам какво искам да запазя себе си. Няма да бъда друг, и вие знаете моето мото: „Останете такава, каквато е, останете сама! Струва ми се, че винаги ще бъде от значение „, казва феновете на Джулия.

Певицата вярва, че за съвременните художници най-важното е да печелите повече и те могат да бъдат модерни тенденции, вместо да пеят за душата. Джулия е наистина различна от тях, защото за нея основното опазване на индивидуалността и честността. За това много любов Джулия Савичев.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Kiril

    Какво според вас прави модерната музика така критикувана от Савичева и в какъв смисъл художниците са податливи на изкушението за бързи печалби?

    Отговор
  2. Gergana Georgieva

    Каква е позицията на Савичева относно модерната музика и може ли да сподели повече за критиката, която изрази?

    Отговор
Добавяне на коментари