...

& # 171 + стилно момче в женски обувки & # 187 +: съпруга ivan urgant изненадан от нов образ

43-годишният Иван Ургантен женен за Наталия Киканадзе. Те все още са с училище. Наскоро голяма майка промени изображението – новият й образ беше изненадан от всичките му абонати и в същото време феновете на.

& # 171 + стилно момче в женски обувки & # 187 +: съпруга ivan urgant изненадан от нов образ

Изтънчени и елегантни

Много момичета могат да завиждат на формите на Наталия – тя внимателно следи фигурата, така че винаги във формата. Избраният от курсове реши да промени радикално изображението – тя направи кратка прическа и боядисана в пепел блондинка.

Иван Урган сподели снимка на жена си, като я постави в Instagram. Наталия се постави върху пуст топлинна палуба. Тя изглеждаше замислено в рамката и в този момент Иван я снима.

Не всички фенове харесват новия образ на Наталия: „Кой е?»“ Какво стилно момче в женски обувки?- Иван, това е брат ти?- Иван, това е твоята жена? Жена в нея дава само сандали на токчета „.

& # 171 + стилно момче в женски обувки & # 187 +: съпруга ivan urgant изненадан от нов образ

Но имаше хора, които оценяват новия образ на Наталия. Потребителите написаха, че Наталия стилна, елегантна и красива жена дори без филтри и козметика.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Simeon Kolev

    Какви са вашите мнения и реакции по отношение на & # 171 + стилно момче в женски обувки & # 187 +? Виждаме, че съпругата на Иван Ургант е изненадана от неговата нова визия, но как се чувствате вие по този въпрос? Бихте ли подкрепили своя партньор, ако избере необичаен стил като този? Или може би имате различен поглед върху нещата? Искам да чуя вашето мнение!

    Отговор
Добавяне на коментари