...

Жена заповяда да се пенсионира от фитнес залата поради откровено спортно облекло

Джулия Марин, живеещ в Съединените щати, каза, че тя е почти изритана от фитнеса за липсата на риза. Новини споделени ежедневни звезди. Момичето разказа за случилото се в социалните мрежи за това как сексуалността и двойните стандарти се почувстваха.

Според жената тя, както обикновено практикува в залата, но тя е била прекъсната и поиска да напусне институцията.

Жена заповяда да се пенсионира от фитнес залата поради откровено спортно облекло

Спортни земи и топ – откровено облекло?

По време на упражненията за Джулия работниците на залата се приближиха, помоли я да премахне слушалките и после посочи твърде откровено облекло. Ако момичето постави на риза, тогава може да продължите да упражняваме.

В Instagram момичето публикува снимка на дрехите, в които. Пост причинени бурни коментари: „Вие сте много готино! Борба със сексизма!“ „Сериозно?! Изисква бунтове!““ Това е в нея, трябва да се справите със сексизма „.

Жена заповяда да се пенсионира от фитнес залата поради откровено спортно облекло

Джулия беше възмутена от случилото се, в края на краищата, талията й беше гола само на 7 см, но мъж с голи зърна беше ангажиран в квартала и не каза нищо. Тя не разбира защо дамите се чувстват неудобно във фитнеса и ако говорим за разсейващи елементи, защо тази отговорност се възлага само на жените?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Asen Marinov

    Това ми изглежда като доста странна ситуация. Има ли други причини, за които жената заповяда да се пенсионира? Какъв е виждамата причината зад забраната за откровеното спортно облекло? Нещо съм пропуснал ли? Бих искал да разбера повече за това.

    Отговор
Добавяне на коментари