...

Закръглено лице и втора брадичка: феновете се разстроиха, виждайки истинското появяване на блогъри

Si Хонг Ши – известен блогър от Китай. Известно е, че китайските жени могат да се трансформират, а Si Hong Shi не е изключение. Феновете са свикнали да виждат нейното съвършено с „куклено лице“, но естествеността на блогърите много ги разочароваха.

Момичетата в Tiktok номера около 800 000 абонати. Момичето често застреля лицето си, демонстрирайки абонатите на грим и различни изображения. Тя написа много комплименти – сега започнаха да се отпишат от нея?

Закръглено лице и втора брадичка: феновете се разстроиха, виждайки истинското появяване на блогъри

„Най-красивото момиче“

Блогът е свикнал да получава комплименти за външния му вид. Тя е написала лицето си перфектно. – Куклена личо!- Така те казаха на абонатите. Никой не би знаел как изглежда момичето в действителност, ако не и нейните бивши приятели – решиха да разкрият нейната тайна. Те показаха как Si Хонг Шей с минимална козметика.

Феновете са научили, че момичето в действителност изглежда напълно различно. О, това прави! Първо, лицето на момичето е по-голямо, второ, тя има липса на втора брадичка.

Също така, Follovers успяха да разберат, че Si Hong Shi излъга на всички. Момичето каза, че е роден през 1999 г., всъщност е роден през 1996 година. Гаджето на бившето момче също не стоеше настрана – той потвърди, че момичето е излъгало за външен вид и него. Когато предадоха в мрежата, момичето каза, че нейният растеж е 165 см, а теглото на 40 кг. Когато се срещнаха, той се оказа, че Si Hong Shea тежи повече декларирани и да го нарастват по-долу. Блогхаша не коментира ситуацията.

За това как китайските жени успяват да изглеждат по-млади от възрастта си, гледайте видеоклипа.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zlatka Koleva

    Защо феновете се разстроиха от истинското появяване на блогъри с закръглено лице и втора брадичка? Чудя се дали това ги изненада, подозираха ли, че техният идол е различен или може би имаше някаква очаквана образна измама? Харесва им сегашнят облик и стил на блогърите или предпочитат по-стария им вид? Има ли други фактори, които биха могли да обяснят тяхната разстройство? Бихте ли ми разяснили?

    Отговор
Добавяне на коментари