...

Какво ще стане с гърдите, ако откажете сутиен

Много звезди отказват да носят сутиен. Сред тях: Kendall Jenner, Памела Андерсън, Линдзи Лоън. Жените подкрепят свободното движение на зърното, което може да ги накара да пълзи гърдите, без да се страхуват да бъдат неразбираеми. Въпреки това, не всеки е способен на такава стъпка ..

Но от носенето на притискането на сутиени, все повече жени се отказват и се чудят: „Какво ще се случи, ако е напълно отказано?- Сега е сега и разберете.

Какво ще стане с гърдите, ако откажете сутиен

Жени с малко гърди отказ за сутиена само полза

Доктор от Франция – Жан-Денис Русия, след изучаване, установи, че жените могат безопасно да изоставят носенето на сутиена.

Неуспех на тънки и млади момичета с бюст на 0-2 размера отказ от отговорност само ще се възползват. Постепенно нивото им на зърна ще се издигне с 5-7 мм, а гърдите ще придобият еластичност. При липса на сутиен, тънките влакнести слоеве ще се натоварват и гърдите ще започнат да тренират.

Момичета с голям бюст, като се започне от 3 размера, без месинг, няма да могат да се справят и обвинението на гръдния кош. Същото се отнася и за бременните жени и наднормено тегло. Те не трябва да отказват сутиени.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Zlatka Koleva

    Какво ще се случи с гърдите, ако прекратите употребата на сутиен? Бихте ли могли да ми предоставите информация или изследвания по въпроса? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: