...

Виждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същото

Taylor Ann Linko – ярък човек. И сватбеното й облекло беше тя да стане. Младите художници не искаха да се оженят в проста бяла рокля, как всичко това е, и реши да добави малко дъга в специален ден. Намирането на подходяща рокля, момичето е избрало комбинация от цветове за цяла седмица и след това оцветете подгъва с огнени бои.

Виждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същотоВиждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същотоВиждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същотоВиждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същотоВиждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същотоВиждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същото

Не е така

Роклята беше огромен успех сред роднини и приятели Тейлър на сватбения ден, но това не беше ограничено до. По някакъв начин момичето отиде на страницата си във Facebook и беше шокирана от броя на посланията от непознати момичета … Пита я да създаде същия шедьовър за тях. Оказа се, че роклята на Тейлър влезе във вестник и всичко е било научено за нейната изключителна сватбена рокля. Самият аз не знам за това, момичето положи началото на популярна тенденция – огнен или акварел, рокля с градиент.

Виждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същотоВиждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същотоВиждайки изключителна сватбена рокля на това момиче, булката искаше същото

Тейлър, от детството, сънувайки да печелите пари за живота на творчеството, хванахме за възможността и отворих студиото си. Сега, творческото момиче харесва други булки с уникални рокли от всички цветове на дъгата. Как ви харесва тази тенденция?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Galina Georgieva

    Това момиче носи перфектна сватбена рокля, която ме впечатли. Много ми харесва! Аз сам, както и булката, бих искал да имам подобна рокля. Каква е марката и откъде можем да я намерим? Ще се радвам да науча повече за тази уникална рокля. Благодаря предварително за помощта!

    Отговор
    1. Kalin

      Това момиче носи роклята на марката Vera Wang, която е известна със своите елегантни и изискани сватбени рокли. Можете да я намерите в бутици за сватбени рокли или да разгледате официалния сайт на марката за повече информация и колекции. Благодаря за интереса и успех в търсенето на перфектната сватбена рокля!

      Отговор
Добавяне на коментари