...

5 женски черти, които винаги търсят & # 187 +

Погледнете „скъпо“ – това не означава облечено в луксозни магазини. Можете да поставите най-добрите дрехи и в същото време да изглеждате „евтини“.

5 женски черти, които винаги търсят & # 187 +

С какво ще говорим? Става дума за навиците, поведението, начин да се задържи … ако вземете навика на себе си, тогава всеки ще разбере, че пред него „скъпа“ жена.

Добри обноски

Дама никога не вика, не клюки зад гърба си, не говори шлака и не девалвира други хора. Това не означава, че тя не може да устои на себе си, просто истинска дама няма да позволи обида към нейната муха.

Между другото, балансираната и спокойна дама дори не иска да загрява – веднага става ясно, че няма да е възможно да се присъединят.

„Порно“ навици

Истинската жена познава добре тялото си, тя е бавна, а движенията й гладки, като котка. Позата е много важна – тя трябва да бъде държава. Ако имате проблеми с това – можете да направите някои упражнения, например, да ходите с книга на главата.

Научете благодатта във всяко малко нещо: красиво разбъркайте лъжица чай, стреляйте с ръкавица. Не позволявайте на прекалено бързи емоции за непознати.

Глас тембър

Дамата не говори без мълчание. Често може да мълчи и да говори само по същество. Ако имате проблем с реч – поправете го, за щастие, сега има много упражнения, които можете да намерите на YouTube.

Постигнете вашите събеседници да кажете: „Имате такъв хубав глас!»Но какво означава един приятен женски глас? Това е ниско и реч бавно.

Външен вид

Да, външният вид също е важен, но това не означава да си купите само скъпи дрехи. Изберете неща, подходящи за вашата фигура. Те не трябва да бъдат затегнати или петна, съответно, без вулгарност в образа.

Да бъдем „скъпи“, косата ви винаги трябва да бъде чиста и ноктите и ръцете добре поддържани. Дама предпочитат естествения грим.

„Хубаво тяло

Не става дума за идеални параметри от 90/60/90. По-скоро, способността да се представят красивото си тяло. Много е важно да поддържате не само вашия вътрешен свят, но и външен вид.

Дайте спортове, правилно почувствайте: изключване на пържени, брашно, яжте повече зеленчуци и плодове, и ще ви кажа много благодаря за това!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yasen Dimitrov

    Как да опознаем тези 5 женски черти и как можем да ги привлечем в нашия живот?

    Отговор
Добавяне на коментари