...

Пресна руж: Naomi Watts Правила за грижа за кожата, които й помагат винаги да изглежда безупречно

Холивудските актриси трябва да гледат внимателно самите себе си, защото постоянно стават обекти на камерата и папараците ще ги чакат на всеки ход. Всеки има свои собствени методи за поддържане на младостта и красотата и можем да се възползваме от тях.

Трудно е да се повярва на Наоми Уотс за 52 години. Стар „Малколанд шофиране“ и „Кинг Конг“ се отнася до самочувствие. Тя винаги се интересуваше от теми и благополучие, което засяга външния вид.

Пресна руж: Naomi Watts Правила за грижа за кожата, които й помагат винаги да изглежда безупречно

Основател на „чиста красота“

Уотс напусна главата си в сферата на красотата през 2016 г., когато създадох сайта „Чиста красота“. „Винаги е било важно за мен да имам чиста и здрава кожа, но тя не винаги е перфектна. Тя отразява всички стресове и здраве. Тя също така може да каже дали ядете правилно и колко спим, „казва актрисата на заинтересованите потребители.

Заслужава да се отбележи, че холивудската актриса винаги е прясна руска, но тя го потърси дълго. По време на пандемията на вата, не беше планирано, но работи върху себе си: „Ако не спазвам режима, ще имам бръчки“, казва актрисата.

Наоми Уотс казаха как той гали. На сутринта тя овлажнява лицето със сметана, след серум и мъгла, но най-важното – двойно почистване, от която начало започва и вечерта завършва. „В грижата за кожата ми се изискват десексуалност и сметана за миене“, „Ватс акции.

Също така актрисата обича да използва успокояващи агенти с ретинол. През нощта винаги прави дебел крем, държи влагата в кожата. Ват винаги причинява тонална сметана с SPF. Актрисата призна, че обича да приложи грима и „играе“ с него на лицето си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anton Kolev

    Какви са тези правила за грижа за кожата, които Наоми Уотс прилага и които й помагат да изглежда безупречно? Бих искал/а да науча повече подробности и техниките, които тя използва за поддържане на здрава и красива кожа. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари