...

Скоро децата няма да бъдат от никого, за да раждат, че руските жени мислят за мъжкия маникюр

Самоизразяване – добро нещо, но понякога в преследването на личността идва твърде далеч. В наше време никой няма да изненада изобилието на татуировки по тялото, да направи човек по лицето на човек, включително маникюр.

В хх, никой рок звезда не е отказал маникюр. Съгласен съм, без него, Дейвид Боуи и Фредди Меркури ще не са толкова ярки. Поставят началото на мъжки маникюр и впоследствие започнаха да повторят звездите на Холивуд.

Скоро децата няма да бъдат от никого, за да раждат, че руските жени мислят за мъжкия маникюр

Тенденция сред мъжкото население

Чертежите на ръцете се превръщат в модна тенденция сред руските мъже съвсем наскоро. Мъжете боя нокти или от монофоничен лак, или използвайте графиката „око“. Разбираемо нещо – търсене на себе си. И какво мислят жените за това?

„Маникюр е красив, но новата реалност се плаши“ „, а след това всички са изненадани, където има толкова много жени като мъже,“ „Обичам добре поддържани ръце и маникюр, но по някакъв начин изглежда необичайно на човек … – „, човекът трябва да бъде човек. Той е достатъчно, за да намали ноктите. Няма да има никой в ​​такъв темп, за да ни защити: „Жените бяха изразени за мъжкия маникюр.

Повечето хора в Русия свиват с нови тенденции. Жените плашат идеята, че мъжете ще загубят своята мъжественост и няма да има никой, който да ги защитава.

Скоро децата няма да бъдат от никого, за да раждат, че руските жени мислят за мъжкия маникюр

Но това е само част от жените, други са приели тенденцията много добре: „Не разбирам защо маникюрът трябва да прави жени“, „най-важното е, че човекът е добър!““ Преди това мъжете носеха гамаши и перуки, но все още останаха мъже.

Какво мислиш? Красиво изглежда маникюр на човек?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Nina Georgieva

    Има ли някой заинтересован да обясни по-подробно защо се смята, че скоро децата няма да бъдат от никого заради мъжките маникюри на руските жени? Не разбирам връзката между тези две неща и искам да науча повече. Благодаря!

    Отговор
    1. Dragomir

      Не, няма научно обосновани доказателства или логика, че мъжките маникюри на руските жени ще доведат до това, че децата няма да бъдат от никого. Този стереотипен мит вероятно е продукт на общественото мнение или някои стари убеждения. Важно е да се помни, че стиловете и предпочитанията на хората не трябва да бъдат причина за осъждане или отблъскване. Всеки има правото да се възползва от възможността да изрази себе си чрез стила си, без значение дали това е мъжка или женска маникюр.

      Отговор
Добавяне на коментари