...

Това момиче с козметика може да се превърне в никого

Козметика – най-мощното оръжие в арсенала на красотата на всяко момиче. С него можете да прикриете дефектите на външния вид или да подчертаете съществуващите предимства (което е само изкуството на оцветението, с което можете да регулирате формата на носа, скула и брадичката), изтрийте торбички под очите след безсънна нощ, или дори увеличаване на устните без никаква инжекция.

И въпреки факта, че някои момичета вече са станали подаръци за красота-магия, те все още са далеч от героинята на тази статия, която се нарича по друг начин като „жена-хамелеон“.

Това момиче с козметика може да се превърне в никогоТова момиче с козметика може да се превърне в никогоТова момиче с козметика може да се превърне в никогоТова момиче с козметика може да се превърне в никогоТова момиче с козметика може да се превърне в никогоТова момиче с козметика може да се превърне в никого

Лейди Ефтър и сенки

Популярната красота Vlogher от Китай Hoe Yuikhun не е първата година преобладаващи многобройни фенове с невероятни трансформации: в неговото видео момичето пред публиката се превръща в абсолютно друг човек на всеки пол и раса. Няма пластмаси, протези или Photosop – за превъплъщение на той Юхан изисква само козметика и собствени умения.

И така, момичето вече е успяло да се превъплъти в холивудските актьори Джони Деп, Леонардо да Каприо и Робърт Дауна-мл, актриси Одри Хепбърн, Лили Колинс, Кейт Бланшет и Скарлет Йохансон, и Алберт Айнщайн, Тейлър Суифт, Джон Ленън, Кристиано Роналдо и много, много други.

Любими метаморфози той Юйфун – трансформира в героиня на известни картини. Така че китайската жена се опитал образа на мистериозната мона лиза и красивата дама с четката на Ermine Leonardo да Винчи, както и момичета с перла, които сервират на Великия майстор Ян Вермар. Галерия на творбите на този невероятен художник (той Юйфун смята, че лицето му „чисто платно“) невероятно въображението е не по-малко!

Това момиче с козметика може да се превърне в никогоТова момиче с козметика може да се превърне в никогоТова момиче с козметика може да се превърне в никого

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zdravko Ivanov

    Искам да попитам, как може да се превърне такова момиче, което използва козметика, в никого? Какви-ли са причините или факторите, които биха могли да доведат до това? Бих искал да разбера вашето мнение и да видя дали има начини да се предотврати това отдалечаване от личността и губенето на идентичността на човека. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари