...

Анастасия quitko не размножава проблемите на тялото му и потребителите на мрежата видяха целулита си

Kvitko нарече Руски Ким Кардашиан. Момичето обича да използва Photoshop – така че тя получава перфектни снимки. Но не е изненадващо: ако Анастасия успее да изпадне папараци, се оказва, изглежда по различен начин, отколкото в снимките в Instagram.

Малко хора могат да поставят в мрежата техните естествени снимки – анастасия не е изключение. Но момичето очевидно „въртене“, така че забравих да се размножа целулита.

Анастасия quitko не размножава проблемите на тялото му и потребителите на мрежата видяха целулита си

Тъпа коса и целулит

Стана ясно, че анастасия (може би поради липса на време?) Само се фокусира върху основните зони на тялото ви: тънка талия, буйна гърда, поп и куклен лице, но момичето, което е напразно, вярва, че абонатите й няма да обърнат внимание на проблемите.

Наскоро Кърко чу отрицателно изявление за ръцете и бучките, и този път беше хванат в огромни бедствия с разширени вени и целулит.

Анастасия quitko не размножава проблемите на тялото му и потребителите на мрежата видяха целулита си

В действителност, нейната фигура очевидно не предизвиква възхищение: папараците успяха да изпаднат на модел, който почива на плажа. Нейният целулит е покрит не само бедрата, но и коремът. Изглежда, че КИТКО трябва да бъде дадено време за правилното хранене и спорт, а не да мълчи снимки в Photoshop, ако иска да остане модел.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anton Marinov

    Какви са методите, които Анастасия използва за да не размножава проблемите на тялото си и как решава въпроса с целулита? Бихте ли споделили някакви съвети или трикове в тази област?

    Отговор
Добавяне на коментари