...

Психолозите разказват как да не станат жертва на престъпника

Жените се страхуват да се върнат с непознат, например, в асансьор или вход, и този страх може да бъде разбран. Често мъжете са физически по-силни и сред тях много повече маниаци и престъпници, отколкото сред жените.

За да се избегне среща с престъпник, психолозите разказват как да се държат на улицата или на обществено място.

Психолозите разказват как да не станат жертва на престъпника

Как да не станете жертва на престъпника

Всеки престъпник има свои собствени мотиви за вреда на другите. Човек може да се ръководи от нараняване, получени в детството, а другият просто има тенденция към Садизм. Както и да е, трябва да се придържате към някои правила, за да се предпазите.

Увереност във всяко движение

Най-често престъпниците избират морално слаба жертва. Ако момичето ще бъде забележима тъга в очите, като цяло тя ще има вида поглед и несигурна походка – най-вероятно, престъпникът ще я предпочете, отколкото уверен и удовлетворен живот на момичето. Това е, че морално слабо манипулира лесно.

Търговско дружество

Престъпникът никога не иска да атакува групата хора, така че ако можете да се върнете от обучение или да работите с някого – по-добре е да предпочитате компанията. Също така, най-вероятно престъпникът ще мине от мъж, който върви с кучето. Тя може да предизвика това, което привлича вниманието – маниак не е на разположение.

Интерес към света

Ако момичето слиза по улицата, смело в телефона, престъпникът може да я избере, защото вниманието на момичето е разпръснато. С такъв човек е лесно да се говори и не може да състрои. Ефектът от изненада действа като разсейващ маневра. Бъдете внимателни и се огледайте!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Georgi Petrov

    Какви са най-ефективните методи и стратегии, които психолозите препоръчват, за да се предпазим от престъпници и да не станем жертва на тях?

    Отговор
Добавяне на коментари