...

От любов към омраза: психолозите разказват как да предскажат и предупреждават предателство и развод

Американските психолози държаха любопитно проучване, за да разберат какво всъщност, Липса на млади и красиви двойки, Защо те са решени в предателство и развод.

В научен експеримент, една и половина стотици млади двойки, които експерти внимателно наблюдават през първите 3.5 години след сватбата си.

От любов към омраза: психолозите разказват как да предскажат и предупреждават предателство и развод

В самото начало на експеримента, конярите и булките бяха помолени да преминат обикновен психологически тест, чиято цел е да се определи вероятността от третирани и развод в тази двойка, всъщност – прост тест за съвместимост.

Досега имаше наблюдения и психолози само наблюдаваха, без да се намесва в нещо, част от темите, разведени и успяха да намерят нови партньори, а частта беше на ръба на обикновен процес поради промяна.

Внимателно изучаването на ситуацията във всяка двойка, която участва в експеримента, помогнаха на учените да разберат какво се отразява неблагоприятно на семейните отношения.

Оказа се, че силата на уз зависи от, Колко силно съпрузите и жените се интересуват от други хора, които им се струва по-привлекателни от настоящите партньори.

Колкото повече мъже и жени се интересуват от красиви представители на противоположния пол, дори ако интересът е бил чисто плазенън, толкова по-често браковете им са измъчвани.

Изследвания, проведени в Калифорнийския университет. Авторите на проучването съветват двойките, които влизат в брачните отношения, обърнете внимание на този аспект и правят това Не създавайте предпоставки за раздяла.

От любов към омраза: психолозите разказват как да предскажат и предупреждават предателство и развод

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rumen Kolev

    Какви са най-честите признаци и сигнали, които психолозите използват за да предскажат предателство и развод в една връзка? Как можем да разберем дали партньорът ни е неверен или съществува риск от развод? Как да предпазим нашата връзка и да осъществим комуникация, за да избегнем тези проблеми? Бихте ли препоръчали някакви стратегии или техники за подобна преценка в нашето ежедневие? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари