...

Мъжете казаха какви подаръци не обичат да получават от жени

На хоризонта, следващата годишнина, годишнина или нова година и вече мислите да дадете на своя човек? Не бързайте с избора, ако не искате да разочаровате получателя на настоящето – мъжете много, между другото, споделиха списъка с подаръци, които не им харесват при никакви обстоятелства.

Мъжете казаха какви подаръци не обичат да получават от жени

О благодаря!

Сред подаръците, от които не са щастливи представители на силния секс, можете да споменете:

  • Абонамент във фитнеса. Какво си намекваш, че той не е във формата? Добре, задръжте.
  • Кьолн. Ако човек не използва парфюм, малко вероятно е вашият дар да промени нещо. И ако вече има свой собствен аромат, смели експерименти за него.
  • Инструменти за баня. Дамите обожават перлите за банята и пралина за банята и сол за баня и пяна за баня … но мъжете, според тяхната изповед, не се интересуват от него.
  • Инструменти. Момчета, разбира се, обичат да получават скъпи инструменти като подарък, особено ако често правите нещо със собствените си ръце – но ако многократно го повтаряте за факта, че трябва да поправите в банята, тогава ще бъде нова тренировка Само символ, който „той има повече, няма извинения“.
  • Вратовръзка, бикини и чорапи. Подарък може да бъде полезен, но също и скучен и не оригинал. Мъжете вярват, че момичетата, които дават такива подаръци, просто не се опитват.
  • Тример за нос и уши. Проблемът е същият като с фитнес залата. Имате някои оплаквания?
  • Облекло и обувки. Добър подарък и може би много дори като получателя, ако не се сбърка с размера. И мода. И цвят. И личните предпочитания вярваха. Като цяло, по-добре е да дадете сертификат за подарък, за да направите един човек.
  • Декорации. Ако той не носи бижута, дарът ще му се струва, че меко казано, странно. И тези, които носят, подчертават, че не се нуждаят от опакована кутия. Те са склонни да харесат определена гривна или пръстен – и те не възнамеряват да променят аксесоарите всеки ден.
  • Купони. Не тези, които могат да бъдат обменяни за обяд в ресторанта, но тези, които са валидни само у дома, като „вечеря с свещник“, „романтичен масаж“ или „селекция на филма в петък вечер“. Мъжете вярват, че всичко е много сладко, но биха искали тези приятни моменти да бъдат спонтанни (и признават, че такъв „личен“ подарък разтърсва факта, че момичето си спомни празника в последния момент).

Мъжете казаха какви подаръци не обичат да получават от жениМъжете казаха какви подаръци не обичат да получават от жениМъжете казаха какви подаръци не обичат да получават от жени

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Stanimir Ivanov

    Защо мъжете не обичат да получават определени подаръци от жените? Какво ги притеснява или им пречи при тези конкретни подаръци? Има ли специфични причини или всяка индивидуална предпочитане? Бихте ли споделили вашето мнение и личен опит? Благодаря предварително за отговорите!

    Отговор
    1. Spas

      Мъжете не обичат да получават определени подаръци от жените, защото това може да ги постави в неудобна позиция или да ги накара да се чувстват неадекватни. Например, ако жената им подари нещо твърде скъпо или луксозно, мъжете могат да се чувстват притиснати да върнат жеста или да се почувстват притеснени, че не могат да отговорят на очакванията на жената. Все пак, това са индивидуални предпочитания и има мъже, които с удоволствие приемат всякакви подаръци от своите партньорки. Важно е да се внимава при избора на подарък и да се има предвид вкусът и предпочитанията на получателя.

      Отговор
Добавяне на коментари