...

Валентин умря леко достъпен, поп звезда 80-те

14 август в реанимацията на Московската болница умира изпълнителят на хита на осемдесетте „Ягода-Малина“ Валентина Светлинност. Тя е на 54 години.

Валентин умря леко достъпен, поп звезда 80-те

Лекарите се бориха за живота на жена, която падна в забвение, но напусна живота и не влиза в съзнание.

На 6 август, двадесет и една-годишна дъщеря на лесен за достигане на Анета дойде в апартамента на родителя, тъй като не можеше да получи две седмици. Тя открила майка си, чието тяло и лице има синини от неразбираем произход, а съпругът на третия й съпруг е пиян. Беше решено да се постави в наркотакологична клиника, за да се извадят от фуражите и да се лекуват от алкохолизма.

В клиниката двойката беше поставена под фамилното фамилно име, за да не се надува слуховете в медиите. Но скоро лесно достъпно, стана много лошо, тя беше транспортирана до друга болница, където тя падна.

Лекарите диагностицират увреждането на мозъка, увреждане на мозъка и кръвоизлив.

Star Life Path

Свети Валентина – завършил „Гнесян“, ученик Джоузеф Кобен. През осемдесетте години очарователна блондинка със закуски по бузите и ослепителната усмивка блестеше на сцената, на фестивалите в Сопот и Юрмала, често се показваше на Teleex в различни музикални програми. Запомнящият се хит „Ягода Малина“ беше особено популярен.

Жената е била омъжена три пъти, децата са родени от първия и втория брак – момиче и момче. Дъщеря даде певицата на двама внуци.

Третият път изглеждаше много щастливо, лесно се спаси женен наскоро – през юли. Избраната й беше яхтсман Юрий Фърсов, с когото се срещна в социалните мрежи и се смяташе за мъжа на мечтите си, относителна душа.

Роман продължи няколко години, а любителите най-накрая решиха да обвържат съдбите си. Firsi за това дори разведени. Двойката мина покрай сватбата и сватбата се проведе в Сочи.

Валентин умря леко достъпен, поп звезда 80-теВалентин умря леко достъпен, поп звезда 80-те

Кой е виновен?

Когато Валентин умря, полицията имаше много въпроси на съпруга си, но той изчезнал. Тя можеше да забави на 11 август. В следователите, предвид присъствието на жена в жена, която служи като причина за смъртта й, е много въпроси.

Юрий Фирсов твърди, че съпругът му падна в банята, а когато е, не е възможно да се помни, тъй като двойката пие много по това време.

Роднините са лесно достъпни, за да кажат, че фирмите я караха с деца, спойка, е агресивна, една ясна и може да удари жена си.

Сега правоприлагащите органи имат две версии на случилото се: неуспешен капка и биене. Разследването продължава.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Daniela Dimitrova

    Каква беше причината за ранната смърт на Валентин? Беше ли свързана с музикалната му кариера или имаше други фактори, които го повлияха? Има ли информация за този случай, която не е обществено известна?

    Отговор
Добавяне на коментари