...

Момичето отказа Бен Афлек на място за запознанства, който я накара да бъде известен с целия свят

Balacher Nivin Jay получи сметка Ben Affleck за фалшивия и го изтри. В отговор актьорът реши да запише видеоклипа си, доказващ, че той не е фалшив, но най-истински!

Момичето отказа Бен Афлек на място за запознанства, който я накара да бъде известен с целия свят

Nivin постави ролка в мрежата

48-годишният Бен Афлек, както се оказа, използва приложението Raya, където „седят“ знаменитости. Беше там, че намери двойка – 29-годишен Джей.

Когато момичето получи вмък в Instagram от актьора (той намери своята сметка и изпрати потвърждение, че е реален), след това го публикува в Tiktok.

Афлек докосваше на камерата: „Нивин, защо изтрихте Матей с мен? Аз съм“. Благодарение на провала на актьора, момичето стана известно за целия свят. Нейното видео е по-малко от един ден, събрани 4 000 0000 гледки! Да, не всеки ден, трябва да откажете холивудските актьори!

Гледайте видеото по темата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Ivanova

    Какъв е точният Grund отказа даден от момичето и колко оказа влияние на живота й факта, че Бен Афлек я покани на среща?

    Отговор
Добавяне на коментари