...

Модерна красота: 5 стъпки, за да стане същото като всичко

Изненадващо, фактът – много хора се опитват да подчертаят своята индивидуалност с всички средства и в същото време да повторят всички.

Модерна красота: 5 стъпки, за да стане същото като всичко

Осъществявате същото като всички, не само не подчертавате функцията си, но и докажете, че те лесно ще се подчиняват на общественото мнение. Сигурно искате да съответствате на стандарта?

Увеличаване на устните 

Трудно е да се каже, когато всичко започна … Само след като момичетата чуха, че пълните устни са съблазнителни и всички започнаха да ги увеличават, повтаряйки се един друг.

За първи път тенденцията върху закръглените устни попита Анджелина Джоли, но устните й – естествени, а не резултат от инжекции. Неестествените устни винаги могат да бъдат признати, особено тези, които работят в сферата на красотата.

Регулирайте носа

Всеки нос, с изключение на леко заварка, с посочен връх и точен – грозен. Най-малкото, момичетата, които идват в ринопластика.

Ако имате Hubber или широк нос – има ли избор? Спешно е да отидем при хирурга, без да забравяме снимката на Алена Шишкова или Лобода – той веднага ще разбере какво да прави.

Направете широки вежди

Каква е разликата, какви вежди са ви наградили природата, ако има широки и насипни вежди в тенденцията? О, да, те все още трябва да бъдат перфектно!

Искам да не се различават от другите? Много е лесно да го направите. Направете веждите си широки, симетрични и с ясен контур. Така че точно получавате одобрението на обществото.

Стрес Шубдия

За да бъде момичето да бъде красиво, тя трябва да има изключителни, невъзможни скули. Най-надеждният начин е пластмаса, но има друг начин – грим.

Много момичета се опитват да постигнат визуално необходими скули, използват тъмен коректор. И за снимката много момичета леко ядат скули.

Зъби

Здрави, красиви зъби – разбира се, това е страхотно, но понякога в преследване на холивудски усмивки момичета харчат страхотните количества. За какво?

Ако имате перфектни снежнобяли зъби – ще вземете точно в редиците „красота instagram“. Някой отказва да свети?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Модерната красота винаги е била доста относително понятие. Какви са тези 5 стъпки, които определят същността на „всичко“? Добиваме ли някакво осезаемо удоволствие от това да следваме строги стандарти или може би следването на своя истински вкус е по-важно? Нека разискваме!

    Отговор
Добавяне на коментари